Czy to prawda ze TePs y moga sprawdzac czy na neostradzie nie ma wiecej podpietych kompow niz sie deklarowalo??
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamZbynia napisał:5 metrów to rozsądna granica - chyba że masz przewód ekranowany taki z dwoma zalanymi ferrytami na końcach.
Thomaster napisał:A NA WSI MI TO ZALOZA?? KTO TO ZAKLADA???Nie wybrałbym żadnej z dostępnych opcji! Załozyłem sobie stałkę (350zl założenie), miesięcznie płace 60zl abonamentu i korzystam bez zadnych ograniczen. Transfer mam z reguły 70 - 100 KB/s (podkreślam bajów nie bitów), a przy stronkach o dużej mocy transferowej potrafi nawet pzrekroczyć 300. Sami więc osądźcie czy Neostrada i inne tego typu rzeczy mają sens.
Acula napisał:Ale serwera www albo ftp na takim łączu to nie postawisz (widocznego z zewnątrz) dlatego wszystko ma swoje plusy i minusy. Niby taniej ale mniej mozliwości. Do tego w takiej sieci masz w regulaminie że w ogóle nie można stawiać serwerów.
Jeśli się mylę to niech ktoś napisze jak w takiej sieci postawić serwer aby był widoczny z zewnątrz.
Ozzman napisał:ALe serwera www na neoustradzie nie postawi sie??
pio17soft napisał:neo+ niejest takie głupie jeżeli wie się jak to zrobić.
A tepsa bez problemu może poznać ile użytkowników jest podpiętych (np po ruchu pakietów )
pozdrowienia.