Tak zgadzam sie jest w stanie paść od przesterowania 5%
ALE przy mocy 4W??? dziwne, ty nie potrafisz komuś pomóc włączasz się do dyskusji gdy jest już ostro i masz na kogo najechać,
ALE gdy ktoś zakłada głupi temat, nie tylko ten ale i kilka poprzednich, że nie potrafi zrobić prostej zwrotnicy, ty go wyśmiewasz i ganisz za użycie złych określeń. Powiedz mi szczerze potrafisz ty coś sam zaprojektować?? czy tylko korzystasz z dorobku innych firm?? bo jeśli ktoś mówi, że sprzetu za 1000zł poskładać nie można tylko trzeba zbierać i zbierać by oprzeć się na dobrych producentach?? i ślepo wierzyć w ich parametry, to sądzę, że ktoś taki jest zwykłym żółtodziobem, może masz doświadczenia w nagłaśnianiu, może w połączeniu "ściany dźwięku" na koncertach, może w wyborze odpowiednich końcówek do danego zestawu
ALE do cholery jeśli ktoś pisze, że zaden
12" nie przeniesie wyżej niż 2kHz to już wszystko o nim wiadomo.
uważasz, że czułość ludzkiego ucha jest największa w 2-4kHz to racja tez tak uważam, to dalczego chcesz dzielić tego gdwt właśnie w tym zakresie??? same problemy dźwięk będzie bardzo rozpiepszony, bo praktycznie to samo pasmo będzie dochodzić z dwóch przetworników jednocześnie a w dodatku w zakresie największej czułości ludzkiego ucha!!
Teraz jeszcze odnoście Zeusów, moim zdaniem ta konstrukcja to jeden wielki SYF podział na 3kHz (również w największej czułości) i jeśłi piszesz, że
Cytat: nikt jeszcze tego nie upalił
to kłamiesz bo jakbyś poczytał troche tematów o zeusach choćby na elektrodzie to byś wiedział, że te tuby były zawodne jak cholera. Powiem ci coś szczerze jestes typem, który nie potrafi wyciągać wniosków, potrafisz bazować tylko na opinii producenta itp. jesteś jednym z ludzi którzy to uważają, że nie warto wsadzać rąk do czegokolwiek i zrobić samemu, tylko lepiej zarobić i kupic lepsze gotowe. zero postawy prawdziwego
Polaka złotej rączki.
jeśli chodzi jeszcze oz wr. do tego gdwt nie uważałem, że moje rozwiązanie jest dobre, uważałem, ze jest lepsze od tego by ciąć go na 3kHz co jest kompletną głupotą. Takie było moje zdanie
Cytat: Osobiście kupił bym dwie sztuki, połączył na 4 ohm(bedziesz mial tak jak tych basowych) i podzielił od 6khz
ale ty pewnie nie doczytałeś!! I powiem ci szczerze kit mnie obchodzi twój papier są ludzie którzy kończa automatyke i robotyke a nie wiedza co to jest wtórnik emiterowy, więc prosze cie nie chwal sie dostępnym oprzyrządowaniem i kawałkiem nic nie znaczącego papieru!!!!
Dlaczego nie chcesz dalej prowadzić dyskusji?? może cie męczy brak argumentów?? albo może brak odpowiedniej wiedzy??
jeszcze dwa słowa do użytkownika "sebidino" ty z kolei jesteś typem wiecznego ucznia, który to uważa, że
WIELKI BARTHEZZ który zał. konto 17 Paź 2003 i pomógł aż 153 osobom jest największym autorytetem dla ciebie, bo liczy się tylko staż i doświadczenie??