Witam, mam poważny problem, mój chrysler odmówił dzisiaj posłuszeństwa. Nie mogę uruchomić silnika. Nie wiem co może być tego przyczyną, wczoraj wstawiłem go do garażu a dzisiaj nie chce z niego wyjechać podczas przekręcenia kluczyka rozrusznik normalnie kręci i już prawie odpala jednak coś jakby go dławiło. Podłączyłem pod niego komputer i pokazał mi tylko błąd związany z recyklingiem spalin. Czy to może być przyczyną? A jeśli tak to co trzeba zrobić żeby usunąć ta usterkę? Aha komputer podłączałem 3 razy i za drugim razem pokazał mi błąd przeładowania akumulatora. Pokazał napięcie 17V Proszę o pomoc!!!
Do moderatora: nie wiem co bylo powodem usunięcia mojego postu. Przeczytałem wszystkie posty dotyczące chryslera i żaden z nich nie rozwiązywał mojego problemu, więc chyba miałem prawo założyć nowy post? Czy może nie doczytałem czegoś w regulaminie?
Do moderatora: nie wiem co bylo powodem usunięcia mojego postu. Przeczytałem wszystkie posty dotyczące chryslera i żaden z nich nie rozwiązywał mojego problemu, więc chyba miałem prawo założyć nowy post? Czy może nie doczytałem czegoś w regulaminie?