A probował ktoś zrobić w bambusa chipa u C43SX ?.To jakieś nowe... zjawisko na rynku.Nie beknie żaden z "tutejszych" kasowników. 8O
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamMarwaldor napisał:Polecałbym ci kupic używaną drukarke np hp 845 do kardridza wchodzi 30ml niema czipów, jak masz dobry atrament to i 10-15 razy nabijesz głowice pozdrowienia, moja c43 poszła w odstawke bo mozna przyniej zbankrutowacludzie krew mnie boli na epsona c43.....juz sam nie wiem czy inwestowac w to cacka kolejne 150 zl na programator bo chyba bedzie lepiej zmienic drukarke-powod-jeszcze 1h temu mialem 33 % tuszu-ale dysze byly przytkane- po kilku nieudanych probach czyszczenia mam dalej zatkane dysze i zero tuszu...................to ma byc 21 wiek????
czy wszystko musi byc takie skomplikowane??????
a promo programatora-prosze o komentarz posiadacza programatora SK-168 -czy to urzadzenie rzeczywiscie dziala-czy poprostu znowu wyrzuce kase w błoto????(270 zl drukarka + 150 zl programator + kilka zuzytych pojemnikow z tuszem = granica mojej cierpliwosci ) Pozdrawiam!!
kopernik8 napisał:Sprawdź swój układ, ja urzywam tego pod WinXP i nei ma problemów
Czasem też mam także ChipNotFound ale zwykle mi się udaje.
Ważne jest połączenie chipa z programatorem...sprawdź sygnały czy dobrze połączone
kopernik8 napisał:Nie pin 10 w ogóle nie ruszałem
mam tylko 2,3,4,7,8,9,13
i od 14 do 21 razem jako masa...
przeciez na tym schemacie jest wszystko wyraźnie!
https://www.elektroda.pl/rtvforum/files/schemat_148.pdf