Witam!
Tak, mW to miliwaty, a megawaty oznacza się MW

Mała różnica w pisowni, ale ogromna w rzeczywistości (bagatela, milion razy

) ...
Właśnie w tym nadajniczku najlepsze jest te 20 mW opcjonalne- bo właśnie 20 mW jest dopuszczalną granicą do "eksperymentalnego" nadawania bez żadnych opłat, licencji, oraz konsekwencji prawnych :x . W razie "W"- sekunda na przełączenie i nadajemy z mocąeksperymentalną... Właśnie w tym nadajniczku najlepsze jest te 20 mW opcjonalne- bo właśnie 20 mW jest dopuszczalną granicą do "eksperymentalnego" nadawania bez żadnych opłat, licencji, oraz konsekwencji prawnych :x . W razie "W"- sekunda na przełączenie i nadajemy z mocą eksperymentalną ....
Ehh, a co do ostatniego pytania: jest tam taki przycisk "szukaj"- zawsze z niego korzystam, gdy chce coś znaleźć

No, ale odwaliłem robotę za Ciebie i na chwilę obecną znalazłem tylko jeden, identyczny z tym, który ja kupiłem- teraz kosztuje 149 PLN i jest to komplet -zasilacz, przewód, instrukjca i oczywiście sam nadajnik... Oto link:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=17781419 W razie pytań, oczywiście jeśli tylko będę mógł, pomogę . Życzę powodzenia i wytrwałości, pozdrawiam all