alnus napisał: Chciałem tylko El-liero uświadomić, że on nie za bardzo wie czego chce i dlaczego. Nie odpowiedział na moje wątpliwości po co chce liczyć moc trafa które właśnie demontuje. Zwłaszcza, że sam napisał, że ma ono 220W. A może ono nie ma 220W tylko jest na 220V i mu się pomyliło ? Ale takiej luki to on chyba nie ma...
Daj mi koleś spokuj, nie podoba się coś to nie wypowiadaj się w moich topicach, tym bardziej że same offtopy walisz cały czas.
Nawet nie jesteś w stanie zrozumieć po co mi to wszystko.
alnus napisał: Ale takiej luki to on chyba nie ma...
sam masz jakieś "luki"
...elektronik.
Pisałem że będe podmianieł końcówkę mocy, a reszta zostanie bez zmian czyli muszę nadal zasilacz resztę ( pewnie preamp i radio, bo to amplituner ) ale nie wiem ile mocy to potrzebuje ( na linii 63V ) to też tutaj kolega
Ptolek pomógł mi i już wiem że mam kupić trafo z wyprowadzeniem 63V na około 0,3A no i 2x40V 4A bo tyle wymaga nowa końcówka mocy.
Ja to nie wiem skąd alnus się urwałeś...
Dodano po 5 [minuty]:
Remeknapr napisał:
To jest podstawowa wiedza, jaką trzeba posiąść, aby można było dyskutować na ten temat.
Heh, no kolejny.
Ludzie, dlaczego piszecie offtopy ?
Według ciebie Remeknapr, dana osoba nie powinna zakłądać topiców jeżeli nie zna się na danym temacie.
Forum jest chyba właśnie po to aby, ci którzy się znają na danym temacie, pomogli zielonym.
Dobrze że nie jesteś moderatorem, bo z twoimi zasadami nikt by nie miał prawa nowego tematu założyć.