A więc jak w temacie jak nagrać kilka ścieżek jednocześnie przy jak najmniejszych kosztach nie musi być to w jakości jakiejś super ale przynajmniej 16bit 44 khz przynajmniej 4 kanały, a najlepiej 8 kanałów
jak do tej pory myślę o karcie dźwiękowej wielokanałowej moje propozycje to:
esi lub audiotrack maya 44 pci
audiotrack ProDigy 7.1 hifi
m-audio audiophile 192
BEHRINGER BCA-2000
proszę o opinie na temat takich rozwiązań i jakiś inne propozycje nie muszą to być karty dźwiękowe
chciałbym nagrywać zespoły rockowe po to aby się nauczyć realizacji a praktyka jest najlepsza, ale jak już będę miał to nagrane to dobrze by było żeby to było w przyzwoitej jakości i wielośladowo ponieważ tylko wtedy nauczę się obsługiwać procesory dźwięku na komputerze i dlatego też prosił bym o propozycje programów do nagrywania wielośladowego i obróbki najlepiej żeby kompresory i bramki były podobne w obsłudze do analogowych
jak do tej pory myślę o karcie dźwiękowej wielokanałowej moje propozycje to:
esi lub audiotrack maya 44 pci
audiotrack ProDigy 7.1 hifi
m-audio audiophile 192
BEHRINGER BCA-2000
proszę o opinie na temat takich rozwiązań i jakiś inne propozycje nie muszą to być karty dźwiękowe
chciałbym nagrywać zespoły rockowe po to aby się nauczyć realizacji a praktyka jest najlepsza, ale jak już będę miał to nagrane to dobrze by było żeby to było w przyzwoitej jakości i wielośladowo ponieważ tylko wtedy nauczę się obsługiwać procesory dźwięku na komputerze i dlatego też prosił bym o propozycje programów do nagrywania wielośladowego i obróbki najlepiej żeby kompresory i bramki były podobne w obsłudze do analogowych