Witam mam wielką prośbę jestem początkującym elektrykiem i mam pod sobą również w sklepach lodówki i chłodnie.Chciałbym sie dowiedzieć troche wiecej na ich temat schematy itp.
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamgrepyras napisał:Witam mam wielką prośbę jestem początkującym elektrykiem i mam pod sobą również w sklepach lodówki i chłodnie.Chciałbym sie dowiedzieć troche wiecej na ich temat schematy itp.
grepyras napisał:jak sprawdzić wymienione wyżej podzespoły. Kolejne moje pytanko brzmi w ladzie chłodniczej po od szranianiu (zostaje woda w ladzie pod skraplaczem i marźnie co powoduje iż trzeba często wyłączać rozmrażać.
Jestem tylko elektrykiem w lodówkach nigd sie nie bawiłem teraz po zmianie pracy mam ich dużo pod sobą. Gościu który je naprawia wpada je naprawić tak by już mnie nie byłoprosze o dokładne porady jak dla lajkonika
grepyras napisał:Kolejne moje pytanko brzmi w ladzie chłodniczej po od szranianiu (zostaje woda w ladzie pod skraplaczem i marźnie co powoduje iż trzeba często wyłączać rozmrażać.
grepyras napisał:Witam mam wielką prośbę jestem początkującym elektrykiem i mam pod sobą również w sklepach lodówki i chłodnie.Chciałbym sie dowiedzieć troche wiecej na ich temat schematy itp.