Witam, mam problem z ciepłą wodą w piecu Vaillant VUW 200-5, problem polega na tym że odkręcając ciepłą wodę leci zimna ale, jesli zakręcę i odkrece parę razy to zaczyna lecieć ciepła (ale musi sporo wody zlecieć), i niekiedy jak załączy się piec to potrafi za chwilę się wyłaczyć to to samo muszę zrobić 3-4 razy odkrecić i zakręcić(oczywiście te czynności robię bo piec nie chce się załaczyć), ogrzewanie jest ok!.Niekiedy wydobywa się hałas tak jak by woda trafiła na przeszkodę (szumi), ciśnienie raczej jest ok!, nie sygnalizuje żadnego błędu.Na forum przeczytałem żeby odkręcić wodę i nacisnąć "i" i tak zrobiłem wyświetlił informację 5. 4, nie wiem co to oznacza, a jak leci ciepła woda i zakręce to za parę min. po odkręceniu nie ma problemu ale, już po 5 min powtarza się ten sam problem.Miałem jeszcze jeden problem przed okresem grzewczym (czyli c.o. zakręcone załączał pompe i pstrykal jak przekaźnik(ale nie zapalał pieca) i robił to tak nawet przez godzinę, dopiero po właczeniu c.o przestawał.Piec użytkowany jest od 3 lat, przeglądy i czyszczenia co rok.(ale nie mam zaufania do tego serwisanta) Z góry dziekuję za pomoc