Opinia
Kupilem niedawno takie radio:
(wszystkie zdjęcia z strony www.naviheaven.pl)
Cytat: Pamięć antywstrząsowa MP3 - bez obraniczeń
Wyświetlacz LCD
Moc 4 x 60 Watt
Zdejmowany przedni panel
Odczyt muzyki wyłącznie z kart SD/MMC oraz USB (pendrive)
Chinche RCA + AUX
Equalizer - FLAT, CLASS, POP, ROCK...
Tak wyglada cala zawartosc paczki:
Paczka: ładnie zabezpieczona, opakowana i przyszla w 2 dni od przelewu.
Instrukcja: Po polsku i angielsku... właściwie to po angielsku i przetłumaczona na polski chyba przez jakis program do tłumaczenia

ale zrozumiala, tylko mało szczegółowa, wystarczyło żeby podpiąć poprawnie
Sposób montażu:
GDYBYM posiadał w aucie wtyczke ISO oraz kieszeń na radio to podłączenie całości trwało by pare chwil. W moim przypadku, po zakupie wtyczki ISO i chwili pracy piłką i pilnikiem nad tapicerką, radio przytwierdziło się do auta nawet elegancko.
Obsługa: W pierwszej chwili nieco ogłupia fakt że nie ma nigdzie przycisku "play" ktory zazwyczaj jest jednym z najczęśiej, a czesto jedynym, uzywanym przyciskiem w radiu. Jednak gdy juz człowiek nauczy się który z nich odpala muzykę to trafienie w niego paluchem jest dość proste.
Pokrętło głośności nie jest
tylko pokrętłem, ale można nim też "kliknąć", czynność ta zmienia funkcje pokrętła (głośność i jakieś basy chyba,kilka tego jest) było by to bardzo wygodne gdybym tylko kiedyś zapragnął robić pokrętłem coś innego niż przyciszać radio gdy słysze "papiren bite" od smerfa zza okna
Większości przycisków pewnie i tak nigdy nie nacisnę, ale wyglądają profesjonalnie
Panel po odpięciu od razu chce wypadać na podłogę, ale da się przeżyć.
Pilot: Jak widać na zdjęciu z paczki, szara płytka i pełno przycisków. Chwyta spoza auta ale trzeba dość dobrze wycelować. Zawsze się zastanawiałem po co właściwie pilot do radia samochodowego, ale po namyśle wsadziłem go do kieszeni za fotelem kierowcy i jak ktoś z tyłu będzie wołał o głośniej to sobie sam przygłośni.
>>>>>>>>>>Najważniejsze<<<<<<<<<
Jakośc muzyki: Jak na moje 4 najtańsze głośniki to i tak efekt jest bardzo dobry, podpiąłem radio eksperymentalnie w miejsce radia w aucie znajomego "audiofila" (zawsze pukam się znacząco w głowe wymawiając to słowo) i według jego opini "ujdzie"
Podsumowanie:
Jak dotąd żadnych problemów czy skarg.
Jeśli chcesz mieć fajne radio za niską cenę to polecam. Jeśli chcesz mieć zajebiste radio z zajebistą metką a cena nie gra roli to odradzam.
I jestem zadowolony z zakupu