WITAM, chciałbym się dostać na inżynierie biomedyczna, ale nie mam zupełnie pojecia jaki prog moze byc, jest to nowy kierunek na pp. czy ktos sie orientuje mniej wiecej jak moze wygladac prog? czy bedzie raczej latwo sie dostac czy trudno?
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamMcMonster napisał:
Podawanie nam prognozowanych wyników matury też sensu nie ma, odnajdź sobie samodzielnie (słowo "samodzielnie" to synonim słowa "studia", bez zrozumienia tego faktu nie zabieraj się za jakiekolwiek studiowanie) wzór na obliczanie wskaźnika rekrutacyjnego i będziesz mógł (mogła?) ocenić, co i jak
Tommy82 napisał:...pracuję w II na UŚ w Sosnowcu, więc wiem co piszę. Te obecnie otwierane "na gwałt" modne kierunki są pozbawione kadry, a tak specjalizowany kierunek jak IB bez kadry to nieporozumienie, ani nie będzie lekarzem, ani technikiem obsługi sprzętu medycznego ani informatykiem.tzok
To nie do końca tak. Uczelnie łapią na gwałt studentów co życia nie znają na nazwy i kierunki to fakt. Ale kiedyś informatyka na Uś w Sosnowcu była nowa i to na wydziale nauki o materiałach. Kto się tam wtedy załapał dziś ma pozycje znacznie lepszą niż ktoś kto to kończy dziś. Poznaliśmy z kumplem z roku przy pewnej okazji, jeszcze jako studenci zresztą, z zupełnego przypadku człowieka co skończył w jednym z pierwszych rzutów i tak od słowa do słowa.