Ten zestaw to z 200W wciągnie. Może troszkę więcej. Zasilacz będzie miał ogromny zapas. Karta pasuje idealnie jeśli chodzi o wydajność, ale autorze szczerze odradzam zakup 9800GT! Niestety te karty ostatnimi czasy także nie należą do bezawaryjnych. Podaj lepiej budżet na kartę, bo jeśli jest to coś około 200zł to lepiej szukać 4850.
Niestetu juz kupiłem karte od kolegi w niskiej cenie iź wymieniał na nowa i wystapil taki problem, że nie odpala mi komputer u nigo wszystko działało. Na starszej karcie 8600 GT wszystko smigało jak należy i nie wiem czy moze byc wina kabla z dodatkowym zasilaniem iź pisze na nim 12v2. Gdy podłaczam tak jak powinno być komputer brzeczy przez 5s i nagle długi pisk taki 3 s i po resecie to samo.
✨ Użytkownik planuje zakup karty graficznej GeForce 9800 GT i pyta, czy jego zasilacz CHIEFTEC GPS-450A wystarczy do jej zasilania. Odpowiedzi wskazują, że zasilacz powinien poradzić sobie z tą kartą, pozostawiając około 100W zapasu. Jednak niektórzy użytkownicy odradzają zakup 9800 GT, sugerując, że karta może być awaryjna i proponują alternatywy, takie jak Radeon HD 4850. Po zakupie karty użytkownik napotkał problemy z uruchomieniem komputera, co może wskazywać na uszkodzenie karty lub problemy z zasilaniem. Wygenerowane przez model językowy.