mam pytanko , bo niewiem jaką wersję linuxa mam kupić bo chciałbym go zainstalować , slyszałem że to jest dobry system i niedrogi ?????
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamjannaszek napisał:no to znajdż mi stery do drukarki lexmar 1020 -tak żebym rozpakował i zainstalował i żeby drukarka działała[ i bez żadnych emulacji hp]
Zwierzak_PAH napisał:
Więć nie taki święty ten windows pod względem sprzetu jak go opisują...
softmen napisał:Czy tak trudno zrozumieć, że system ma mi zapewnić środowisko pracy a nie dostarczać zagadek?Widze ze polowa tych wypowiedzi pochodzi od 'klikaczy' bo nie umieja docenic tego co daje Linux, np kod zrodlowy ktory mozesz modyfikowac do wlasnych potrzeb. (...)
Netfog napisał:
Wniosek jest taki ze jesli chcesz miec linuxa to badz pewien ze nie przywita cie on radosnymikreatorami, bedzie trudno ale kiedys przekonasz się ze on tylko z pozoru jest taki trudny a pod osłoną trudnosci kryje się prawdziwy dobry system.
Cytat:I oto włąsnie mi chodzi. Pisałeś że głupi modem instalowalęś 2 tyg(uczylęś się) zrobiłeś 4 formaty...itp.
Włąsnie dlatego szkoda mi na coś takiego czas, tym bardziej że Windows spełnia moje wszystkie oczekiwania.