Daje polecenie w OTL - wykonaj skrypt – owieranie- :\Windows\SysWOW64\tr-TR\MPK klikam na MPK i mam komunikat , że żadne kryteria nie pasuja do kryteriów wyszukiwania
tak samo
Daje polecenie - wykonaj skrypt – owieranie- C:\Program Files (x86)\Ask.com\Updater\Updater – klikam i mam komunikat , że żadne kryteria nie pasuja do kryteriów wyszukiwania
I ze wszystkimi poleceniami wykonaj skrypt tak mam , co jest bardzo dziwne... w Total Commanderze to wszystko znajduje.
Nie wiem co mam teraz zrobić?
Wstawię scan z dzisiejszego dnia ponieważ nie jestem pewna czy osoba , która wgrała mi szpiega nie zorientowała się i czego nie usunęła.
Załączniki:
OTL.Txt 19 pazdz.txt(2.19 MB)
Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
Użytkownik poszukiwał pomocy w sprawdzeniu obecności oprogramowania szpiegującego na swoim komputerze. W odpowiedziach zasugerowano odinstalowanie niechcianych toolbarów, takich jak Babylon, Ask i Yahoo. Zidentyfikowano obecność keyloggera w systemie, wskazując konkretne pliki i lokalizacje. Użytkownik miał trudności z wykonaniem skryptów w narzędziu OTL, co prowadziło do dalszej wymiany informacji na temat poprawnego użycia tego narzędzia. Ostatecznie, po wykonaniu odpowiednich skanów i skryptów, użytkownik otrzymał pomoc w usunięciu złośliwego oprogramowania oraz podziękował za wsparcie. Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.