logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak naprawić uszkodzony tekst w pliku sessionstore.js po odzyskiwaniu?

bulla666 17 Mar 2013 16:36 1497 8
REKLAMA
  • #1 12073536
    bulla666
    Poziom 13  
    Ocena: 16
    Odzyskałem plik sessionstore.js ale tekst jest popsuty :) Plik próbowałem odzyskać programami Easy Recovery i Get Data Back. Później spróbuję innych programów, a teraz chciałbym wiedzieć jak naprawić ten tekst. Tak to wygląda:

ŮŔhî\ڐĎÍŇxޤbřź°ŕ€ôdr¤˝Ů˘ŽĺącŞăIGP˛\ŒˇŰůóFAĘđ›RˇÁ ŰçÚĽhIN\€:šíÍ“%`ւE)zŠÓŘĚm ź‰uł-ËŇR]IR+#¨íÄ*äšĆŽ@{!̨aäŘ3r3Ľ3< &™qSmile†ă+Ë14eܜ,ĚçŚS%#RŞČNDŞŇjbnBű‡]á$ÜiҏvBk2ł5zĎ`g¤ĘĹÔ|ÉH%uP$d_Ś8ýÉT@Bvt ëŹ0ߛ‚¤(ĺgƒwłžĘˆC1œsíĚž3ß´¤ĆvXm| lĄ,}'głjťĂ^žÓ˛ÍośF§ľKѨŮ#”(ľv8ꐚ!Ť€Z;„!Ő¤_t™N;N̆űŒ’1Mň+ç˜wł}ËsđYuž+–ĺS›7áODň7ŘÜ47;M•ěžĐƒFn^mS&ĐâXSIc˛Ł óXę"í¸ÄtĘ´(ĽĽ‚­ŹYŻ,ˇĘ1\yéT•†͓ćČ­<JŰj[†ŹŹ ­CeU8f€źƒ™.)žFyi3śĂęT:ޜdoŹ@6h¤Š™Äœ1]–["(›%nŠHTQďn,'UgN&ĎĚćůjRĹ/ôSó3B˝0ŇB÷ťP1çG ůůšÍźľÂ°“š-ŞÚ—ƒl0U˜ÉäěÄ­K—IÄ�5Óf;ę&čćůóeuÎÁćPśÓŽMM“Ţ3•ÉBĺ‚ěQB˘3t­˜adôźź:Jqž\f–ĘygDúÄx`é„ç3éĐ2"S¤Q
    ÌďÂ4¨�•&UĺäŞ XžIäÎeĐ–hHˇ5ş=—ćˆĺs3Žśe¸ÔîPŽĽE˙
    eh§Tęt´ZÄ [h/ÍÁ|ňp…d)ŤľŞ””ŘůR ťEY‘FáWÎ,ז#3Ľ$Yś8Q4uámŢŃOږ!­đŁ…Lš—e#i[2ĺ›+bŠîH˘˘Ń@•€N*Uľ8uÜ‘‰
    ËŃVH*e鯭„ĺi(‹'|-9ťœč‘üÜürĐ@ĺXçh ë–äQ§:OÁ$ž‹-Ęg ýi§Ä]ż4S…o_uë.ď— Ă¸­'E,÷9ż×şG%Ě\&—łCvĚŇu ×_T%L˘ňŠ"¤źŽgÁÜeŃ›ÎĎî´Ÿb˛QvlŢŐ˝RĘ.œęŻ„'KŃUܕÁv­ŽݡJ–Jk[ÝŹ÷rbąŻ…uł“/?UV˘á
    ÇF“Çţbć;ľ_NLĘJÝ
  • REKLAMA
  • #2 12073628
    LA72
    Poziom 41  
    Ocena: 1649
    Wstaw odzyskane dane jako plik do pobrania.
    Choć w tym przypadku są nikłe szanse.
  • REKLAMA
  • #4 12074042
    bulla666
    Poziom 13  
    migol21 napisał:
    A pytałeś wsparcia płatnych programów ?

Nie pytałem. Nie jest to takie ważne, żeby sobie tak dupę zawracać :) Jest to plik, w którym jest zapisana sesja z firefoxa którą utraciłem dwa dni temu. Miałem zapisaną sesję sprzed dwóch tygodni, ale od tamtej pory przybyło mi kilka ważnych zakładek. Obejdę się bez nich. W Recuva jest napisane, że ten plik został nadpisany przez inny i nie można go przywrócić, a jak przywracam to dalej są krzaki zamiast tekstu. Jak nie da rady tego tekstu zamienić na właściwy to spoko.
    Załączniki:
    • sessionstore.rar (1.41 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • #5 12074076
    jankolo
    Spoczywaj w Pokoju
    Ocena: 583
    bulla666, czego nie rozumiesz? Migol21 pyta Cię o to, czy prosiłeś o pomoc support tych dwóch programów, którymi się posłużyłeś. Programy są komercyjne, zatem płatne, a my nie śmiemy przypuszczać nawet, że posiadasz je nielegalnie. Posiadając je legalnie masz pełne prawo do bezpłatnej pomocy. Zatem odpowiedz na pytanie Migol21.
  • REKLAMA
  • #6 12074095
    bulla666
    Poziom 13  
    jankolo napisał:
    bulla666, czego nie rozumiesz? Migol21 pyta Cię o to, czy prosiłeś o pomoc support tych dwóch programów, którymi się posłużyłeś. Programy są komercyjne, zatem płatne, a my nie śmiemy przypuszczać nawet, że posiadasz je nielegalnie. Posiadając je legalnie masz pełne prawo do bezpłatnej pomocy. Zatem odpowiedz na pytanie Migol21.

Nie spiesz się tak :) Nie chcący wysłałem pusty post tylko z cytatem, ale już zedytowałem go :)
  • REKLAMA
  • #8 12074372
    bulla666
    Poziom 13  
    migol21 napisał:
    Czyli temat do kosza :) bo nic nie wnosi.

To wnieś coś do tematu :) :P
  • #9 12074430
    jankolo
    Spoczywaj w Pokoju
    Ocena: 583
    Wnoszę: temat zamykam.

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik odzyskał plik sessionstore.js, jednak zawiera on uszkodzony tekst. Próbował użyć programów Easy Recovery i Get Data Back, ale nie uzyskał zadowalających rezultatów. Wspomniano o możliwości skontaktowania się z pomocą techniczną płatnych programów, jednak autor nie uznał tego za istotne. Wskazano, że plik został nadpisany, co uniemożliwia jego pełne przywrócenie. Dyskusja zakończyła się stwierdzeniem, że temat nie wnosi nic nowego.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA