2 dni temu wrocilem do Anglii, gdzie pracuje razem z zestawem Polsatu cyfrowego ( tuner Thompson, konwerter Samsung, czasza standardowa, 16 metrow kabel) i nie moge znalezc w zaden sposob Hotbirda lub nawet Astry. Jedyny punkt do ktorego sie moge odniesc to antena satelitarna obok (jekies 2 metry) z ktorej odbiera angielski Sky Digital (nawet nie wiem z jakiej satelity).
Nie wiem co mam robic, jekie sa sposoby. Dzwonilem do oslugi polsatu, ale oni rozkladaja rece bo w Polsce to moga pomoc ale w Anglii juz nie.
Spedzilem 2 dni i nic. Kiedys zalozylem sam Wizje i myslalem, ze tym razem tez bedzie latwo. W Polsce sa zawsze jacys znajomi co pomoga, tu niestety nie i watpie zebym znalazl kogos kto by mi pomogl. Tutaj wszyscy maja Sky Digital tylko.
Prosze o pomoc.
Nie wiem co mam robic, jekie sa sposoby. Dzwonilem do oslugi polsatu, ale oni rozkladaja rece bo w Polsce to moga pomoc ale w Anglii juz nie.
Spedzilem 2 dni i nic. Kiedys zalozylem sam Wizje i myslalem, ze tym razem tez bedzie latwo. W Polsce sa zawsze jacys znajomi co pomoga, tu niestety nie i watpie zebym znalazl kogos kto by mi pomogl. Tutaj wszyscy maja Sky Digital tylko.
Prosze o pomoc.