Dzisiaj w jednym z tematów Link_oczywiściie Kosz napisano
Dlaczego przed próbą odpowiedzi i ustosunkowania sie do zarzutów przez autora tematu JEDNOZNACZNIE i w sposób dyktatorski Ocenia sie go_ wrzuca się autora do jednego worka jako głąba i nieuka.
Historia niejednokrotnie pokazała, że osoby majace kłopot z pisownia były znakomitymi twórcami i * serwisantami (np. Ja co mi jednoznacznie zarzucano wielkorotnie są przykłądy)
Czy wiadomo w sposób jednoznaczny , że nie potrafi czytać w obcym języku. Skąd ta pewność.
Te skandaliczne próby ośmieszania i wykpiwania poczatkujacych i nie tylko ( vide: patrz satgal (bez urazy kol.) bez zważania na wiek,zasługi...) nawet o zgrozo przez Moderatorów
*co wielokrotnie pisalem i zarzucałem powoduja obniżanie kultury na forum osobistej (oczywiśćie regulamin jest dla maluczkich nie dla mod.)
Nie pisze teraz o kuturze / jakości tematów
Ostatnio nawet napisałem, że sięgnął mułu pod którym jest tylko dno ?!
Ile tego mułu sam jeden Bóg wie (no może niektórzy wszystkowiedzący mod.).?!
('
') Napawa mnie to jako elektronika na tym forum od 2003r. OBURZENIEM czemu daję swój wyraz po raz kolejny.
Panowie mod. nie traktujcie nas jako stado baranów " .... do strzyżenia"
Ryba zawsze psuje się od głowy. (wędkarze to wiedza, ja tez ostatnio byłem dwa dni_rewelacja)
Gdzie tkwi problem?
Po jednej stronie (uzytkownicy) czy po obu ?
I don"t know.
_ _ _ _ _
('
') ('
')
To jest własciwy adres > z Kosza
https://www.elektroda.pl/rtvforum/viewtopic.php?p=12687243#12687243
Cytat:Lisek, on zdania nie potrafi sklecić, a Ty mu każesz dokumentację techniczną czytać. W dodatku nie po naszemu.
Dlaczego przed próbą odpowiedzi i ustosunkowania sie do zarzutów przez autora tematu JEDNOZNACZNIE i w sposób dyktatorski Ocenia sie go_ wrzuca się autora do jednego worka jako głąba i nieuka.
Historia niejednokrotnie pokazała, że osoby majace kłopot z pisownia były znakomitymi twórcami i * serwisantami (np. Ja co mi jednoznacznie zarzucano wielkorotnie są przykłądy)
Czy wiadomo w sposób jednoznaczny , że nie potrafi czytać w obcym języku. Skąd ta pewność.
Te skandaliczne próby ośmieszania i wykpiwania poczatkujacych i nie tylko ( vide: patrz satgal (bez urazy kol.) bez zważania na wiek,zasługi...) nawet o zgrozo przez Moderatorów
*co wielokrotnie pisalem i zarzucałem powoduja obniżanie kultury na forum osobistej (oczywiśćie regulamin jest dla maluczkich nie dla mod.)
Nie pisze teraz o kuturze / jakości tematów
Ostatnio nawet napisałem, że sięgnął mułu pod którym jest tylko dno ?!
Ile tego mułu sam jeden Bóg wie (no może niektórzy wszystkowiedzący mod.).?!
('
Panowie mod. nie traktujcie nas jako stado baranów " .... do strzyżenia"
Ryba zawsze psuje się od głowy. (wędkarze to wiedza, ja tez ostatnio byłem dwa dni_rewelacja)
Gdzie tkwi problem?
Po jednej stronie (uzytkownicy) czy po obu ?
I don"t know.
_ _ _ _ _
('
To jest własciwy adres > z Kosza
https://www.elektroda.pl/rtvforum/viewtopic.php?p=12687243#12687243