Nie chce się uruchomić Wielki multimedialny słownik angielsko-polski polsko-angielski PWN-Oxford. Wersja 3.0 na Windowsie 10 Enterprise x64
Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany
Wyskakuje coś żeby przeinstalować go.
Jakie biblioteki zawierają takie pliki
Dodano po 8 [minuty]:
Nic nie dało ustawienie zgodności ani do Windowsa 7 visty XP ani w trybie administratora
Dodano po 3 [minuty]:
Dajcie nazwy jakichś obowiązkowych bibliotek do windowsa 10 bo może mi jeszcze jakichś dll brakuje tylko o tym nie wiem
Dodano po 19 [minuty]:
czy takie programy jak te są bez wirusów
Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany
Wyskakuje coś żeby przeinstalować go.
Jakie biblioteki zawierają takie pliki
Dodano po 8 [minuty]:
Nic nie dało ustawienie zgodności ani do Windowsa 7 visty XP ani w trybie administratora
Dodano po 3 [minuty]:
Dajcie nazwy jakichś obowiązkowych bibliotek do windowsa 10 bo może mi jeszcze jakichś dll brakuje tylko o tym nie wiem
Dodano po 19 [minuty]:
czy takie programy jak te są bez wirusów
http://www.dllsuite.net/download/