Witam, piszę tu bo znowu mam problem z moim laptopem. Był sobie normalny dzień, laptop działał poprawnie aż do wieczora kiedy nie chciał się samoistnie wyłączyć. Poirytowany sytuacją wyłączyłem go "awaryjnie", następnego dnia kiedy go odpaliłem strasznie się mulił, naprawdę nic a nic się nie dało zrobić. Próbowałem przywracač system do poprzedniego stanu, naprawić przez tryb awaryjny ale to nic nie dało dlatego postanowiłem całkowicie usunąć wszystko z dysku. Skierowałem się poradnikiem z tej strony: windows7forum.pl/jak-odinstalowac-windows-8-i-zainstalowac-Windows-7-30578-g więc tak zrobiłem. Następnego dnia chcę zainstalować od nowa windowsa, wkładam płytę, uruchamiam laptopa a tu wyskakuje taki błąd (...)for atheros PCIE ethernet controller v... Check kable connection! Wyczytałem gdzieś że należy przestawić w biosie opcje ODE boot to LAN na diable lecz po tym zabiegu wyskakuje mi "no bootable service -- insert boot disk and prees any key. Proszę was bardzo o pomoc, dodam że gdy mam na pierwszym miejscu boitowanie z ppłyty lub z HDD dzieje się to sano.