logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Czcionka Times New Roman 12 w Word 2007 wyświetla się nieprawidłowo

skatewoman999 29 Kwi 2016 19:52 756 2
REKLAMA
  • #1 15639388
    skatewoman999
    Poziom 1  
    Witam Serdecznie,

Chcę znaleźć rozwiązanie dotyczące mojego problemu, nigdzie w googlach nie mogłam znaleźć rozwiązania, więc zdecydowałam się, że o pomoc poproszę tutaj.

Piszę pracę licencjacką w czcionce Times New Roman 12. Wszystko było idealnie, kiedy w któryś dzień otworzyłam swoją pracę (zdjęcie w załączniku). Zmieniła mi się czcionka na 'robaczki' to znaczy, że czcionka została bardzo do siebie zbliżona.. ciągle pokazywało mi, że jest to Times New Roman 12. Oczywiście mogłam zmienić czcionkę na każdą inną, ale jak zmieniłam znów na Times New Roman 12 to pojawiały mi się te same robaczki. Nie mogę tego zmienic, próbowałam wszystkiego, nie wiem w czym tkwi problem.

Przepraszam za kolokwialny język, z góry bardzo dziękuję za odpowiedź.
    Pozdrawiam
    Załączniki:
    • Czcionka Times New Roman 12 w Word 2007 wyświetla się nieprawidłowo Bez tytułu.jpg (102.9 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #2 15639535
    310artur
    Poziom 43  
    Ocena: 670
    Próbowałaś otworzyć te prace na innym komputerze? Albo na smartfonie możesz dla testu. Czy tam też wyświetli się jako krzaki?
    Jeśli zaznaczysz krzaki i skopiujesz je do nowego pliku to nadal są krzaki?
    W każdym pliku tekst pisany timsem tak wygląda czy tylko w tym jednym?
    Podaj system operacyjny.
  • #3 15639707
    Dydelmax
    Poziom 39  
    Ocena: 963
    Witam.
    Zaznaczenie tekstu i zmiana odstępów pomiędzy znakami (jak na zrzucie poniżej) nie daje efektu?
    Czcionka Times New Roman 12 w Word 2007 wyświetla się nieprawidłowo
    Pozdrawiam
REKLAMA