Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.
    Anonymous
    Anonymous  
    LA72
    Level 41  
    Jeśli nie boisz się wiercić w zderzaku i pobawić w Słodowego to polecam zestaw jak poniżej.
    WV T4 - Jakie czujniki cofania

Od 2011 roku mam zamontowane i działają nadal. Pomimo wyglądu totalnej "chińszczyzny".
    andrzej20001
    Level 43  
    Ja polecam Valeo WV T4 - Jakie czujniki cofania
    SoCool
    Level 12  
    Podpinam się pod temat. Posiadam T4 w longu czyli przedłużona wersja. I szukam od dłuższego czasu czujników cofania. Interesuje mnie rozsądna jakość w przystępnej cenie. Widziałem ciekawy test na YT ale coś chyba tam ktoś przekłamał z czujnikami BLOW, które wypadły super a potem okazało się, że nie ma takich w sprzedaży. A to co oferuje polecany sprzedawca w podanej cenie jest opiniowane przez użytkowników jako delikatnie mówiąc słaby produkt. Czy są jakieś wiarygodne testy i porównania?
    SoCool
    Level 12  
    Jako, że odpowiedzi brak to zakupiłem jakś czas temu tanie czujniki z Allegro. Przy okazji naprawy i konserwacji zderzaka, haka i innych elementów założyłem te czujniki. Na ten moment działają około 5-6 miesięcy i wszystko jest ok. Wyświetlacz z buzzerem umieściłem z tyłu na dodatkowej lampce stopu w drzwiach skrzydełkowych. Właściwie to wystarczy sam Buzzer. Być może kiedyś pociągnę kabelki do przodu i umieszczę wyświetlacz na desce, ale na ten moment uważam, że nie ma takiej potrzeby, gdyż sygnał dźwiękowy jest wystarczający.
    Te które zakupiłem za 49pln : Czujniki parkowania cofania SENSO SE-068 16Kolorów (6727399168)
    WV T4 - Jakie czujniki cofania
    Link do aukcji http://allegro.pl/czujniki-parkowania-cofania-senso-se-068-16kolorow-i6727399168.html