Od niedawna mam problem z komputerem, po włączeniu gry dźwięk ścina się, przy tym "hucząc", po paru sekundach ustrojstwo odmawia współpracy i pomaga przycisk zasilania. sprawdzałem dysk HD tune pro, skanowałem komputer w poszukiwaniu błędów/wirusów MBAM, ADWcleaner, CCLeaner i dodatkowo wykonałem skan FRST,
Jednak wydaję mi się że winowajcą jest svchost.exe który pożera, bagatela prawie 25%prockaprocesora w względnym spoczynku.
Właśnie zauważyłem że svchost się opamiętał i przestał sprawiać kłopoty, jednak nie ma gwarancji że problem nie wróci. Druga sprawa - zauważyłem że M$ edge zaczął wciągać pamięćdupą, przeglądarka to zasobożerny crap jak w przypadku chrome czy po prostu coś jest nie tak?
Dorzucam zrobiony wcześniej screen z processhacker.
Zduplikowane screeny, logi z FRST usunąłem. RADU23
EDIT: próbowałem włączyć grę, i komputer zmulił jeszcze w trakcie ładowania. Prawdopodobnie svchost.exe znowu się striggerował
EDIT 2: dopiero zauważyłem że na zrzucie z processhackera nic nie widać (lol) więc wrzucam drugi zrzut (pierwszy może się przydać więc nie wywalam)
Jednak wydaję mi się że winowajcą jest svchost.exe który pożera, bagatela prawie 25%
Właśnie zauważyłem że svchost się opamiętał i przestał sprawiać kłopoty, jednak nie ma gwarancji że problem nie wróci. Druga sprawa - zauważyłem że M$ edge zaczął wciągać pamięć
Dorzucam zrobiony wcześniej screen z processhacker.
Zduplikowane screeny, logi z FRST usunąłem. RADU23
EDIT: próbowałem włączyć grę, i komputer zmulił jeszcze w trakcie ładowania. Prawdopodobnie svchost.exe znowu się striggerował
EDIT 2: dopiero zauważyłem że na zrzucie z processhackera nic nie widać (lol) więc wrzucam drugi zrzut (pierwszy może się przydać więc nie wywalam)