Witam.Posiadam laptopa Hp Probook 6555b.Od jakiegoś czasu pojawił się problem,wyłącza się po paru sekundach po włączeniu guzika power.Przed wyłączeniem(pare sekund) słychać głośną prace wentylatora.Przed opisanym problemem laptop nie włączał się wcale migały 2 kłódki 5 razy.Według kodu błędu było to powiązane z procesorem GPU i rzeczywiście po rozkręceniu okazało się ze pasta termo przewodząca wyschła ,nałożyłem nową na GPU i CPU przy okazji.Problem ustąpił i teraz włącza się ale dzieje się tak jak wyżej opisałem.Dodam że po kilkukrotnych próbach kiedy laptop odpocznie,załaduje system wyświetli logo"Zapraszamy" wentylator zwalnia obroty i laptop chodzi bardzo dobrze,tzn nie tnie się a temperatura procesorów jest w normie nie przekracza 55 stopni.Co jest tego przyczyną dlaczego gdy laptop odstoi trochę czasu uruchomi się normalnie i można go używać bardzo długo i bez przegrzewania się procesora?.Mam możliwość rozkręcenia i wykonania ewentualnych pomiarów multimetrem.Z góry dziękuje za odpowiedz.Pozdrawiam