logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Problem BLUETOOTH w radiu PIONNER AVH-X7800BT

Weronika Styrcz 05 Wrz 2017 20:27 12987 8
REKLAMA
  • #1 16683069
    Weronika Styrcz
    Poziom 7  
    Ocena: 4
    Witam 
    Zakupiłam kilka dni temu radio samochodowe PIONNER model AVH -X7800BT i od wczoraj mam problem z połączeniem sie przez Bluetooth.
    Prawde mówią na samymn początku normalnie sparowałam telefon z radiem i bluetooth działało, lecz po ponownej probnie połaczenia sie telefonu z radiem Bluetooth łączy sie jednak pokazuje ‘ polączono bez telefonu ‘ i nadal nic nie dziala.
    Probowałam usunąc sparowane urzadzenia jednak nie mam takiej mozliwosci gdyż Fukcja BT nie jest podswietlona tak jakby wogole to radio nie posiadało takiej fukcji. Chcialam rownież sprobować przywrocic ustawienia fakryczne poprzez ‘RESTORE SETTING’ jednak ta opcja tez jest nie podswietlona i nie mam mozliwosci w nia wejscia.
    Czy może ktoś spotkał sie z podobną sytuacją bądz wie jak mozna w inny sposob zresetowac to radio ? POMOCY
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 16683300
    Weronika Styrcz
    Poziom 7  
    Probowalam poprzez odlaczanie kostek i dalej to samo, Miałam probowac odlaczyc akumulator ale nie wiem czy to wogole pomoże.. myslalam że jest moze jakis inny sposob restartu.
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #4 16683332
    DriverMSG
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 4870
    Zobacz, czy masz otwór w przycisku OPEN, wewnątrz jest przycisk resetu, musisz go wcisnąć wyprostowanym spinaczem biurowym lub podobnym narzędziem.
  • REKLAMA
  • #5 16683424
    Weronika Styrcz
    Poziom 7  
    Problem BLUETOOTH w radiu PIONNER AVH-X7800BT
    Ok radio zrestartowałam telefon połączył mi się z Bluetooth jednak nadal bez telefonu i nie mam książki telefonicznej dodatkowo wysyłam obrazek gdzie nadal nie swieci mi się ikonka BT i nie mam możliwości wejścia w niego
  • #6 16683435
    DriverMSG
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 4870
    Może problem jest w ustawieniach telefonu - sprawdź w telefonie czy ma na liście BT dostępny odtwarzacz w samochodzie i czy tam uprawnienia nie są zablokowane.
  • #7 16683517
    Weronika Styrcz
    Poziom 7  
    Sprawdzałam ale obawiam się ze nie umiem tego sprawdzić

Dodano po 11 [minuty]:

Szczerze to przejrzałam cały telefon ale nic takiego nie moge znaleść...
  • #9 16684227
    Weronika Styrcz
    Poziom 7  
    Huawei p10 - tam jak wchodzę w BT to żadnych ustawień nie ma . Pobrałam aplikacje appradio ale tam jest dla systemu ISO 7.0 a ja mam androida 7.0 Myslalam żeby jakos to kablem połączyć i przez program spróbować ale tez nic.

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik zgłasza problem z połączeniem Bluetooth w radiu samochodowym PIONEER AVH-X7800BT, które początkowo działało, ale teraz wyświetla komunikat "połączono bez telefonu". Użytkownik nie może usunąć sparowanych urządzeń ani przywrócić ustawień fabrycznych, ponieważ opcje te są niedostępne. W odpowiedziach sugerowano odłączenie zasilania, sprawdzenie przycisku resetu, a także weryfikację ustawień Bluetooth w telefonie. Użytkownik korzysta z telefonu Huawei P10 i nie znalazł odpowiednich ustawień Bluetooth.
Podsumowanie wygenerowane przez AI na podstawie treści dyskusji.
REKLAMA