logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Kiano SLimnote 14.1 - Jak odczytać i zapisać BIOS bez programatora?

centrumnapraw 18 Wrz 2017 15:06 735 2
REKLAMA
  • #1 16706102
    centrumnapraw
    Poziom 14  
    Ocena: 37
    Witam.

Kiedyś był taki programik do odczytywania BIOS i możliwości jego zapisu do pliku binarnego pod Windows, nie pamiętam co to był za programik. Jeśli ktoś wie czym mogę odczytać spod Windows BIOS i go zapisać do pliku to proszę o podpowiedź. Chodzi o to że uwalony jest jeden Kiano ale na gwarancji, nie chcę tam ruszać kości bo musiał bym lutować i będzie po gwarancji, a mam drugi sprawny Kiano tyle też na gwarancji, ale mogę z niego zaczytać BIOS. Dzięki.

Moderowany przez DriverMSG:

3.1.14. Nie wysyłaj wiadomości nie związanych z tematem lub w złym dziale forum.
    3.1.13. Dbaj o poprawność językową i zachowuj zasady netykiety. Nie wysyłaj wiadomości z których trudno wywnioskować co ich autor chciał przekazać. 3.1.17. Nie wysyłaj pytań bardzo podstawowych, na które odpowiedzi można znaleźć w instrukcji obsługi lub ogólnie dostępnych źródłach. Nie prezentuj postawy, że mi się należy. Dbaj o poziom pytań i dyskusji. Dziękujemy.

• REKLAMA
  • #2 16706137
    sosarek

Poziom 43  
    Ocena: 15529
    centrumnapraw napisał:
    Chodzi o to że uwalony jest jeden Kiano ale na gwarancji

Dlaczego więc z niej nie skorzystasz?
    Konto firmowe:
    Z
    Pka, Poznań, 60-850
    Pomogłem? Kup mi kawę.
  • #3 16706145
    centrumnapraw
    Poziom 14  
    Ocena: 37
    Bo jak naprawię to nie będę wysyłać, a wiem że uwalony jest tylko BIOS bo klient coś tam poprzestawiał.
REKLAMA