Witam.
Kiedyś był taki programik do odczytywania BIOS i możliwości jego zapisu do pliku binarnego pod Windows, nie pamiętam co to był za programik. Jeśli ktoś wie czym mogę odczytać spod Windows BIOS i go zapisać do pliku to proszę o podpowiedź. Chodzi o to że uwalony jest jeden Kiano ale na gwarancji, nie chcę tam ruszać kości bo musiał bym lutować i będzie po gwarancji, a mam drugi sprawny Kiano tyle też na gwarancji, ale mogę z niego zaczytać BIOS. Dzięki.
Kiedyś był taki programik do odczytywania BIOS i możliwości jego zapisu do pliku binarnego pod Windows, nie pamiętam co to był za programik. Jeśli ktoś wie czym mogę odczytać spod Windows BIOS i go zapisać do pliku to proszę o podpowiedź. Chodzi o to że uwalony jest jeden Kiano ale na gwarancji, nie chcę tam ruszać kości bo musiał bym lutować i będzie po gwarancji, a mam drugi sprawny Kiano tyle też na gwarancji, ale mogę z niego zaczytać BIOS. Dzięki.
Moderowany przez DriverMSG:3.1.14. Nie wysyłaj wiadomości nie związanych z tematem lub w złym dziale forum.
3.1.13. Dbaj o poprawność językową i zachowuj zasady netykiety. Nie wysyłaj wiadomości z których trudno wywnioskować co ich autor chciał przekazać. 3.1.17. Nie wysyłaj pytań bardzo podstawowych, na które odpowiedzi można znaleźć w instrukcji obsługi lub ogólnie dostępnych źródłach. Nie prezentuj postawy, że mi się należy. Dbaj o poziom pytań i dyskusji. Dziękujemy.