Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamadamm1709 napisał:... co zrobić?
adamm1709 napisał:wziąłem z partycji C 50 GB by dać je na D, ale opcja niedostępna - co zrobić ?
Jose11 napisał:Klikasz na partycję C i wybierasz zmniejsz wolumin. Windows przypisze max wartość.
kokapetyl napisał:adamm1709 napisał:wziąłem z partycji C 50 GB by dać je na D, ale opcja niedostępna - co zrobić ?
Ja bym się mocno zastanowił nad taką operacją, szczególnie wykonywaną z Windowsa.
Partycja C, to chyba systemowa ?
Jose11 napisał:Na zdjęciu jest zaznaczona partycja D. A te 50 GB nieprzydzielone to jest to co zabrałeś z partycji C ?
REMUR. napisał:
Matuzalem napisał:adamm1709 napisał:... co zrobić?
Przeprowadzić operację wydzielania ponownie. Tym razem z drugiej strony partycji C.
REMUR. napisał:adamm1709 napisał:
Na marginesie nie mam nic ważnego na tym dysku.
To tylko zainstalowany Windows + programy.
adamm1709 napisał:Z prawej strony przerzucało w ciągu kilku sekund
adamm1709 napisał:
E8600 napisał:adamm1709 napisał:
Używałem kiedyś tego programu i spisał się ok na zapchanym dysku 160 GB ale trochę czasu to trwało ok. 7-8 godzin (im więcej GB zapisanych danych tym proces będzie trwał dłużej). Przebiegiem procentowym bym się nie przejmował bo takie programy lubią przekłamywać. Ja korzystałem z wersji instalacyjnej tego programu a nie bootowalnej.
p.s.
Jeśli dane na dysku są cenne warto było by zrobić ich kopię na dysku zewnętrznym na wszelki wypadek.
adamm1709 napisał:To jest wersja instalacyjna
adamm1709 napisał:Ale napisałem, że już się zrobiło