Mam i polecam Redmi 4X 3GB/32GB
Ma on 5" i baterię 4100mAh.
Właśnie wymiar 5" jak dla mnie to największa zaleta, bo w kieszeni nie przeszkadza.
Do tego dobra bateria i za 550-600zł kupisz bez problemu nowy.
Ewentualnie napisz coś więcej jakie masz preferencje:
wielkość wyświetlacza
inne wymagania (wiele modeli ma te same aparaty).
Sporo jest testów w sieci i można porównać modele.
Znajomy ma Redmi Note 4 4GB/64GB z 5,5" ekranem ale dla mnie jest za duży.
Link Podałem pierwszy z brzegu link, nie znam tego sklepu i na pewno nie jest to oficjalny dystrybutor. Trzeba się upewnić że ma LTE B20, pełną gwarancję i ewentualnie paczka za pobraniem, bo cena jest niezła.
4X mam już ponad rok. Mam oprogramowanie w wersji BETA oraz GLOBAL (mam 2 takie telefony, jeden działa na dual sim, drugi 1sim + SD).
Przycinek po tym czasie przy moim użytkowaniu nie zanotowałem.
Aparat przyzwoity ale bez rewelacji, w słabym świetle zdjęcia takie sobie.
Za to bateria na duży plus.
Wytrzymuje mi 7-12h (w zależności od zasięgu) przy włączonym ciągle ekranie z internetem LTE. Poprzedni LG poddawał się po 4h takiej współpracy...
Nie ma o tym mowy ale telefon obsługuje QC 1.0 (pełne ładowanie w ok 2h).
U mnie na dobrym kablu ładowanie 6,3V 2A na obu telefonach.
Witaj nie polecam redmi 4x to niski model w dodatku ma słaby ekran oraz brak podświetlenia klawiszy ekranu . natomiast ma dobra baterie .odradzam też Mi A1(5x)
Polecam redmi note 4 global bądź 4x,redmi 5plus ,redmi note 5 w tej cenie kupisz spokojnie nowy wysyłkowo jak masz problemy z tym napisz na PW. Jeżeli chodzi o używane polecam mi5 troszkę stary model ale nowsze odstaja od niego . Jak możesz troszkę dołożyć to wysyłkowo był xiaomi mi note 2 z zakrzywionym ekranem amoled za 1015zl z magazyny w PL
Dodano po 3 [minuty]:
...mogę wysłać foto z Mi5 Bądź z mi note 2 czy redmi note 4
Dodano po 2 [minuty]:
w przedziale do 5'' Polecam tez Mi4 lte Mi4c można dostać niowe do 580zl w znanym serwisie aukcyjnym one robią super zdjęcia mogę tez podesłać
✨ Użytkownicy dyskutują na temat wyboru smartfona Xiaomi w przedziale cenowym 700-800 zł, z naciskiem na dobrą jakość aparatu i baterii. Polecane modele to Redmi 4X, Redmi Note 4, Redmi 5 Plus oraz Redmi Note 5, które oferują zadowalające parametry w tej cenie. Użytkownicy zwracają uwagę na pojemność baterii (4100mAh w Redmi 4X) oraz czas pracy na jednym ładowaniu (7-12 godzin). Wskazują również na różnice w wielkości ekranów i jakości zdjęć, szczególnie w słabym świetle. Zauważają, że Redmi 4X ma słabszy ekran i brak podświetlenia klawiszy, co może być istotne dla niektórych użytkowników. Dodatkowo, sugerują rozważenie modeli Mi5 i Mi Note 2, które mogą być dostępne w nieco wyższej cenie. Podsumowanie wygenerowane przez AI na podstawie treści dyskusji.