tino2003 napisał: Windows problemy napisał: W telefonie jest oryginalna Bateria ile razy mam mówić.
Naładuj baterię z zewnętrznego źródła (np. zasilacz laboratoryjny) włóż do telefonu i zgraj co potrzebujesz.
Windows problemy napisał: nową baterię do SE ale ona kosztuję na allegro chyba ok. 120 zł.
Baterię kupisz za 7zł więc napisz w czym jest problem. Bo czytam co piszesz i ręce opadają.
Myślisz ze nie próbowałem? Mam aż 5 batrerii od tego modelu wszystkie oryginalne nie wiem co to zasilacz laboratoryjny czy coś a jak zamówie na allegro baterie do telefonu będzie rozładowana a w telefonie nie działa zadna betria nawet gdy jest naładowana też nie ładuję czyli co mam robić
Dodano po 2 [minuty]:
nutergsm napisał: Windows problemy napisał: W telefonie jest oryginalna Bateria ile razy mam mówić.
Jest ale zapewne stara z którą masz problem i dlatego napisałem abyś szukał innej.
Sam zresztą piszesz, że zastanawiasz się nad nowa baterią.
nutergsm napisał: zamówić nową baterię do SE ale ona kosztuję na allegro chyba ok. 120 zł
Zrób tak jak pisze kolega tino2003 i nie kombinuj.
Ludzie mam z 5 takich baterii do tego modelu i żadna w nim nie działa poprostu nie ładuję telefon żadnej baterii a jak zamówie na allegro baterię do ego modelu b ojuż zamiawiałem to znowu będzie rozładowana i nie zgram danych
Dodano po 1 [minuty]:
ta_tar napisał: Był już dawno temu taki temat i tam pomogło to może i tutaj zadziała
https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1477942.html
Tak widziałem ten post ale tam pisze aby wgrać nowego fimewara i koledze pomogłe lecz gdy naklikam w ten link do fimewara jest już nieaktualny
Dodano po 1 [minuty]: nutergsm napisał: Jak chce odzyskać dane to nie może wgrać firmware.
Jesli by się dalo link do fimewara jak znasz to wgram jak byś znał