Mój internet chodzi ostatnio jak gówno (szczególnie od tygodnia). Na początku, kiedy brałem internet śmigał ładnie i powoli z czasem chodził coraz gorzej aż do tego momentu. Lejka na pewno nie ma, bo nawet nie mam jak tych 100 gb wykorzystać z tą prędkością. Prędkość pobierania dochodzi nawet do 10kb/s, w nocy po 24 maks. to jest 2mb/s, co od tygodnia nie jest nawet możliwe(pewnie przez pogode). Pytanie na koniec, czy jest w ogóle sens instalowania takiej anteny? Miejscowość Drogoszewo, woj. mazowieckie.
Lte-advanced / band 44
2100 / band 1
1800 / band 3
2600 / band 7(2600 czasami łączy, czasami nie, nie da się praktycznie na tym pasmie siedzieć)
800 / band 20
automatyczne
850 / band 5 i 900 / band 8 w ogóle nie łączy
Moje odczucia co do pasm:
lte advanced - niski ping w grach, praktycznie nie ma lagów (czasami skoczy ping). Słaby download i upload,
2100 - to samo co lte advanced,
1800 - tu już skacze ping i jest słaby download i upload,
2600 - nie da się na tym siedzieć w ogóle,
800 - wysoki ping w grach, słaby download i upload
automatyczne pasmo - najgorsze ze wszystkich, wysoki ping, pakiety, slaby download i upload
2100 / band 1
1800 / band 3
2600 / band 7(2600 czasami łączy, czasami nie, nie da się praktycznie na tym pasmie siedzieć)
800 / band 20
automatyczne
850 / band 5 i 900 / band 8 w ogóle nie łączy
Moje odczucia co do pasm:
lte advanced - niski ping w grach, praktycznie nie ma lagów (czasami skoczy ping). Słaby download i upload,
2100 - to samo co lte advanced,
1800 - tu już skacze ping i jest słaby download i upload,
2600 - nie da się na tym siedzieć w ogóle,
800 - wysoki ping w grach, słaby download i upload
automatyczne pasmo - najgorsze ze wszystkich, wysoki ping, pakiety, slaby download i upload