logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Odblokowanie Xperia Z2 bez resetu - dostęp do danych z PINem

Bawarenzi 22 Gru 2018 01:34 567 4
REKLAMA
  • #1 17643211
    Bawarenzi
    Poziom 2  
    Witajcie, mam taki oto problem.
    Potrzebuję się dostać do telefonu, kontaktów, smsów, cokolwiek, na zablokowanym ekranie. Wymaga to podania PINu. Po podłączeniu do pc jest tylko tryb ładowania, więc nie mogę za dużo zdziałać.
    Chce się dostać, ale aby później ten kod nadal był, nie chce przywracać ustawień fabrycznych, bo wiem, że kopia zapasowa nie została stworzona.

Nie mogę doczytać czy jest jakiś program, sposób, lub kod serwisowy aby się tak dostać.
    Uwierzcie na słowo, że to nie jakieś bezsensowne przeszukanie komuś telefonu, nie o to chodzi.

Prosiłbym o szybką pomoc w rozwiązaniu tego problemu. Z góry dziękuję.
  • REKLAMA
  • #2 17643221
    sosarek

Poziom 43  
    Ocena: 15462
    Jeśli to Twój telefon chociaż aktualizację kontaktótw miałbyś z kontem kontem Google i mógł się do niej dostać z poziomu przeglądarki.
    Konto firmowe:
    Z
    Pka, Poznań, 60-850
    Pomogłem? Kup mi kawę.
  • REKLAMA
  • #3 17643223
    Bawarenzi
    Poziom 2  
    Właśnie nie była ta opcja włączona, to telefon nazwę to służbowy, synchronizacja Google jest wyłączona, kopia zapasowa też..
    Muszę się do tych informacji dostać. Ogólnie, pominąć PIN, ale tak, żeby później był taki sam.
    Potrzebuję dokładnie wejść do kilku aplikacji, takich jak notatnik, kontakty, smsy, w celu weryfikacji kilku zdarzeń.
    Robię to dla kogoś bardzo mi bliskiego, nie w celach ani zarobkowych, ani takich, które miałyby komukolwiek zaszkodzić.

Wiem, że są jakieś programy serwisowe, kiedyś, dawno, dawno temu coś tam się bawiłem, ale wiem, że jakbym zdjął pin, to już by go w ogóle nie było, lub wyczyścić telefon, ale nie możemy też stracić tych danych.
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #4 17643329
    tino2003
    Admin grupy GSM
    Ocena: 2080
    Więc jedyna szansa to odczyt kodu boxem serwisowym o ile obsługuje ten model, pytaj w dobrych serwisach. Tanio jednak nie będzie.
  • #5 17643344
    Bawarenzi
    Poziom 2  
    Dzięki, już mam bardziej temat naswietlony.
REKLAMA