Mam laptopa Toshiba z wbudowanym modemem 3G i w nim karte PLUSa , jak mogę spprawdzić ile mi internetu pozostało?
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamDobryMudzyn1702 napisał:Zaloguj/zarejestruj się na stronie plusa. Tam wszystko znajdziesz.
tabula_rasa napisał:W orange i T-mobile programy do modemów mają możliwość odbierania SMS'ów więc Twój problem wydaje się wyimaginowany, bo ostatecznie możesz udać się punktu obsługi klienta i tam powedzą Ci co i jak.
tabula_rasa napisał:No pomagamy - oprogramowanie do modemu ma możliwość wysyłania i odbierania SMS. Jeśli jakimś sposobem nie ma takiego oprogramowania do Twojego laptopa, to w punkcie obsługi klienta bez problemu podadzą Ci stan konta, ba jeśli zadzwonisz na infolinię, to również podadzą Ci stan konta.
Potrzebujesz jeszcze jakiejś szczególnej pomocy? Mam ściągnąć dla Ciebie oprogramowanie do modemu ze strony Toshiba? Podaj numer seryjny, to da się zrobić.
matek451 napisał:Kupa kasy za te 200GB, skąd pomysł na Plusa ? W Orange można mieć ponad 1TB na rok za 300 zł, 500GB na 5 mcy za 150 zł a jak się mało korzysta to 72GB na 3 tygodnie za 5 zł. Sieć NetWorks a więc i Orange działa lepiej od Plusa. Ile osiagasz na LTE w Plusie? EM7305 to stary modem z LTE 3 kat. za kupę kasy. Ogladanie filmów na 3G z HSPA+ jesli cię zadowala OK, twój wybór. Ale co z 3G w Plusie poza miastami gdy brak UMTS2100 a Plus korzysta z UMTS900 aero2 którego modem Ericssona nie obsługuje?