Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamMobali napisał:Nowy tyle kosztuje. Używany - z tego co patrzę to nawet za 150zł kupi. Ogólnie proponowałbym odsprzedać - nie wolno tego używać, chyba że do nasłuchu.Koszt tego radiotelefonu to obecnie jakieś 1500-2000zł.
robokop napisał:Tak, miałem na myśli nowy - "wciąż dostępny w sprzedaży"Nowy tyle kosztuje.
robokop napisał:Nie użyłem słowa "prostym" - to Twój dopisekZ prostym rozwiązaniem legalności też bym się nie rozpędzał.
Mobali napisał:A do czego on potrzebny zjadaczowi chleba? Za 5 lat nawet tyle nie będzie wart, bo wszystko idzie w łączność cyfrową. Robić licencję KF bo ma się "motorolkę 70cm " to bez sensu.Po prostu uważam, że nie ma sensu rozstawać się z tak dobrym sprzętem za takie pieniądze.
robokop napisał:Wybacz, ale tu się z Tobą nie zgodzę.Robić licencję KF bo ma się "motorolkę 70cm " to bez sensu.
robokop napisał:Zastanów się proszę nad sensem tej wypowiedzi - szkoleń i egzaminów nie "robi się na motorolkę". Zresztą dość dokładnie wyłuszczył to Kolega gumisie.Robić licencję KF bo ma się "motorolkę 70cm " to bez sensu.
robokop napisał:Zabrzmiało to złośliwie.Sami się zastanówcie, na sobą Panowie.
robokop napisał:nie wolno tego używać, chyba że do nasłuchu.
yes2mike napisał:Soft jak soft - są internety
yes2mike napisał:Na oko to VHF, więc warto rozważyć dalszą przygodę szczególnie, że programator do warisów jest banalny a i w sklepie kosztuje niewiele.
Soft jak soft - są internety