Szkoda wielka. Jednak z drugiej strony pełny szacun dla niego i rodziny, gdyż dożył bez mała 100 lat!
Jedyne co mnie wk^$W&a to fakt, że TVP gdzieś posiała jego filmy i nie chce udostępnić, a sam chętnie i z wielką przyjemnością oglądam je z synem choć mam bez mała połowę tego co p. Słodowy. TVP powinno wrzucić to wszystko do sieci a nie chomikować po archiwach. Gdzieś schowali prawie 500 odcinków!
Boją się pewnie, że Zrób to sam miałby większą oglądalność niż te ich durne, propagandowe, ziejące jadem do wszystkich myślących inaczej Wiadomości! Jestem prawie pewny, że tak by było.
Co udało mi się zrobić z opracowań pana Adama: karmniki i budki dla ptaków, podstawki do gorących naczyń, kartonową łódkę na silnik z autka, ciężarówkę z drewna, traktorek, traktorek z drewnianej szpulki i gumki, latawiec skrzynkowy - polecam to rozwiązanie, po zastosowaniu się do podanych tam wymiarów listew i długości uprzęży latawiec lata od raz i bez wtopy i stresu, i wiele jeszcze garść innych ale już nie mogę sobie przypomnieć.