sylweksylwina napisał: Czyli to nie kwestia foobara tylko czegoś innego. Nie mam pojęcia co jest przyczyną, "u mnie działa"
Może to kwestia innego doinstalowanego oprogramowania. Albo masz włączony nasłuch jakiegoś wejścia liniowego/CD itp.
Co pan proponuje zrobić żeby wyeliminować te zniekształcenia z lewej słuchawki ? A co do oprogramowania to wczoraj przeinstalowałem system. Zainstalowałem system na sformatowanym dysku oraz zainstalowałem tylko takie sterowniki : direct , od internetu, nividia od grafiki, do pada od xboxa 360 i podłączyłem Daca do którego system sam zainstalował sterowniki. Włączyłem dwie gry i obu przypadkach dźwięk był gorszy z lewej słuchawki oraz ze zniekształceniami w lewej słuchawce.
Dodano po 5 [minuty]: Robert B napisał: Dominik0990 napisał: pojawią się dokładnie w tym samym czasie danego utworu
No to masz zniekształcenia w samym pliku.
Jak wcześniej grałem w tą samą grę i dźwięk był czysty z lewej słuchawki i na obu słuchawkach był dobry dźwięk i nie było zniekształceń.
Dodano po 52 [sekundy]: sylweksylwina napisał: Albo masz włączony nasłuch jakiegoś wejścia liniowego/CD itp.
Jak to wyłączyć ?
Dodano po 2 [minuty]: sylweksylwina napisał: Ale jak zrozumiałem to samo dzieje się bezpośrednio w grach. No chyba że po prostu tak nagrana jest ścieżka dźwiękowa.
Dzieje się tak również jak film oglądam oraz przy zwykłym słuchaniu muzyki z youtube.
Dodano po 6 [minuty]:A ten program : Equalizer APO . Mam go na dysku ale nie jest zainstalowany używałem go do zamiany kanałów dźwiękowych w słuchawkach . Żeby dźwięk z prawej słuchawki leciał w lewej i z lewej słuchawki leciał w prawej . Tylko nie mam zamiaru sam nic tam ustawiać na ślepo . Jeśli ktoś wie jak pozmieniać ustawienia w tym programie żeby wyeliminować zniekształcenia w lewej słuchawce to proszę o podanie tych ustawień tu na forum.