Witam posiadam radio vordon ac 8202a z wysuwanym ekranem na androidzie, problem polega na tym że nie wiem jak podłączyć kamerkę cofania a drugim moim problemem jest ze nie wiem gdzie jest kabel,, remout'' od wzmacniacza co idzie kabelek do radia POMOCY!!!!!
Jak wrzucam wsteczny to normalnie kamera reaguje i się przełącza, ale jak się już przełączy to czarny obraz jest, wymieniłem kamerki bo myślałem że kamerka jest walnieta ale w czym innym tkwi problem :/ wszystko mam podpięte tak jak wyżej napisane jest
Użytkownik posiada radio VORDON AC 8202A i ma problemy z podłączeniem kamerki cofania oraz wzmacniacza. Odpowiedzi sugerują, aby kamerę podłączyć do złącza R-CAM, a sterowanie do Back sight. Wzmacniacz powinien być podłączony do SW, a sterowanie do Auto antenna (kabel niebieski). Użytkownik zgłasza, że kamera reaguje na wsteczny bieg, ale obraz jest czarny, co może sugerować problem z zasilaniem lub podłączeniem. Inni użytkownicy sugerują sprawdzenie zasilania kamery oraz podłączenie Back sight bezpośrednio do zasilania, aby zdiagnozować problem. Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.