Dobra nie chce mi się milion razy pisać i robić offtopa. Bo później jak ktoś informacji szuka to musi się przedzierać przez śmieciowe wiadomości które nic nie wnoszą więc powiem krótko.
Skoro masz problem i pytasz, a ktoś z dobrej woli chce Ci pomóc, i ty nie odpowiadasz na pytania to co my chętni pomóc mamy o Tobie myśleć?
Dla ułatwienia:
velkhor napisał: Zrób zrut ekranu ale z kompa, żeby było widać tą linię do góry czy jest prosta bo wydaje się lekko pofalowana.
Twojej odpowiedzi brak.
velkhor napisał: Podaj model paneli PV, bo zaczynam się zastanawiać, czy nie jest problem z doborem.
Ty:
WS Transport AS napisał: Sprawdziłem. Prąd znamionowy paneli 10,7A. Zwarciowy -11,17A. Mieści się w normie.
Panel ma więcej parametrów niż tylko prąd.
Ale skoro jest dobrze, i nie chcesz nic powiedzieć o specyfikacji instalacji, zataiłeś to że instalacja jest w norwegii. To ja się pytam po co tutaj przyszedłeś? Chcesz się pochwalić że wszystko OK i nie działa czy jak bo ja tego nie ogarniam.
velkhor napisał: Jeżeli chodzi o instalacje, to jesteś instalatorem, czy ktoś Ci zakładał i nie działą?
Kolejne zignorowane pytanie.
Bez powyższych odpowiedzi ja się poddaje może któryś z szanownych kolegów zechce wróżyć z fusów, kryształowej kuli czy czego tam się da.