Dzień dobry, mam takie pytanie, jakie głośniki do laptopa byście polecili by dźwięk był na fajnym poziomie ( jak z wieży stereo ), zależy mi na fajnej barwie a moc 2x30 lub 2x60 W. Zamierzam słuchać po prostu muzyki.
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamrybka2364 napisał:Trudno znaleźć głośniki komputerowe, które będą w stanie dorównać jakością wieży stereo. Być może dobrym wyjściem w tej sytuacji jest właśnie zakup na przykład używanej wieży i podłączenie do niej komputera.by dźwięk był na fajnym poziomie ( jak z wieży stereo ), zależy mi na fajnej barwie a moc 2x30 lub 2x60 W. Zamierzam słuchać po prostu muzyki.
sosarek napisał:Microlab chociażby ale tą moc nie wiem skąd wziąłeś skoro do normalnego słuchania wystarczy 5W.
Mobali napisał:rybka2364 napisał:Trudno znaleźć głośniki komputerowe, które będą w stanie dorównać jakością wieży stereo. Być może dobrym wyjściem w tej sytuacji jest właśnie zakup na przykład używanej wieży i podłączenie do niej komputera.by dźwięk był na fajnym poziomie ( jak z wieży stereo ), zależy mi na fajnej barwie a moc 2x30 lub 2x60 W. Zamierzam słuchać po prostu muzyki.