Witam, mam w domu dwa routery, jeden na strychu LTE Huawei b715s, drugi Tp-Link archer c6 most w salonie podłączone kablem Lan konfiguracje robiłem około 1.5 roku temu, więc nie pamiętam jak to było zrobione, Huawei b715s jest z Play w laptopie mam do wyboru dwie sieci żeby się połączyć Huawei i druga sieć TP-Link jak połączę się z Huawei to mogę wejść do routera, ale logo jest z Play tam mogę zmieniać konfiguracje jak się wyloguję z Huawei i połączę z TP-Link to też wchodzę do routera z Play nie mogę wejść to Tp-Link tak jak to zrobiłem, kiedy robiłem pierwszą konfigurację, wcześniej wchodziłem do routera po adresie 192.168.8.1 niedawno miałem problem z rejestratorem od monitoringu i coś pozmieniałem teraz ma taki adres 192.168.9.1 nie wiem czy tak powinno być jak loguję się do routera z Huawei albo z Tp-Linka to jest taki sam adres jak robiłem pierwszą konfigurację to adres Huawei był 192.168.8.1 w Tp-Link zmieniłem chyba tylko końcówkę adresu na 192.168.8.2 Jak odłączę TP-Link z prądu i podłączam kablem Lan bezpośrednio do Huawei to mam połączenie z Tp-Link a nie z Huawei, jak mogę wejść do routera Tp-Linka?