Witam, bardzo proszę o szybką pomoc, mianowicie posiadam laptop Lenovo IdeaPad S145 Windows 10 64-bit, miałem lekcję na komputerze w aplikacji Microsoft Teams i strasznie było cicho słychać nauczyciela, więc postanowiłem połączyć się przez komputer do głośnika Bluetooth, wszystko działało lekcja zleciała więc postanowiłem już wyłączyć głośnik i Bluetooth w komputerze. Gdy to zrobiłem nagle komunikat przy tej ikonce dźwięku u dołu ''Brak zainstalowanego urządzenia wyjściowego audio'' to ja mówię pewnie sterownik się jakimś cudem odinstalował, więc przechodzę do Windows Update i wyszukuję aktualizację, ale tam nadal nic, postanowiłem pobrać program ''Driver Booster'' i zaktualizować sterowniki, i wyszukało mi sterownik Realtek w tym programie więc poczekałem, aż ten program go pobierze i zainstaluje. Po ponownym uruchomieniu nadal ten komunikat czyli nic nie pomogło, więc postanowiłem pogrzebać po jakiś forach i znalazłem temat a mianowicie w Menadżerze Urządzeń była opcja ''Dodaj stary sprzęt'' -> ''Kontrolery dźwięku'' -> ''Realtek'' wybrałem wersję, która była przedtem zainstalowana i nagle podczas przywracania sterownika w tym programie czy dodawania już nie wiem wywalił mi Blue Screen ''System Windows napotkał problem i należy go uruchomić ponownie'' i doszło do 100% i komputer się uruchomił ponownie i nadal ''Brak zainstalowanego urządzenia wyjściowego audio''. Naprawdę nie wiem co się stało, ja nic z komputerem nie robiłem, byłem tylko zalogowany na dzienniku i miałem lekcje przez Teams, bardzo proszę o szybką pomoc co mam zrobić, aby naprawić dźwięk.