Witam mam takie pytanie
Czy mogę sobie "odpiąć" funbox 2.0 od dekodera kiedy chce czy takiej możliwości nie ma?
Czy mogę sobie "odpiąć" funbox 2.0 od dekodera kiedy chce czy takiej możliwości nie ma?
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamWuwhwhwhw napisał:Chyba że się da tak zrobić że na 2 urządzenia to wtedy ok
IC_Current napisał:Dekoder musi być podłączony do FB bo okresowo sprawdza uprawnienia do korzystania z programów SAT. Jak odłączysz to podziała kilka dni a potem będzie prosiło o podłączenie w celu pobrania uprawnień.
Natomiast zamiast kombinować z FB i takim g... jak ten repeater, to po prostu poprowadź z dołu na górę przewód UTP i zainstaluj na górze lokalny access point. Będziesz miał zrobione tak jak ma to być zrobione.
sosarek napisał:Czy ten FB nie ma tak że jedno z gniazd ETH jest na stałe przypisane do usługi tv?
sosarek napisał:Nie musi - przecież skrętke może położyć ale z tego portu nie postawi u góry AP.
sosarek napisał:Czy ten FB nie ma tak że jedno z gniazd ETH jest na stałe przypisane do usługi tv?
IC_Current napisał:Tylko że po pierwsze musi na górę doprowadzić przewód od operatora (to chyba jakiś DSL) a potem na dole nie będzie zasięgu i znowu na dół trzeba w przyszłości skrętkę do lokalnego AP.
sosarek napisał:IC_Current napisał:
Tylko że po pierwsze musi na górę doprowadzić przewód od operatora (to chyba jakiś DSL) a potem na dole nie będzie zasięgu i znowu na dół trzeba w przyszłości skrętkę do lokalnego AP.
No to w końcu się zastanów bo wcześniej napisałeś coś zupełnie innegoIC_Current napisał:J