logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Rozwiązano] Vw t4 1,9td przeskakuje rozrząd kopci, traci moc, gaśnie i rozwala napinacz paska

marekstelmach24 30 Mar 2022 22:40 1245 5
REKLAMA
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #3 19956411
    irekw
    Poziom 23  
    Ocena: 129
    kubahpi napisał:
    Może niech kolega zada jakieś pytanie

Są załączone zdjęcia,problem opisany w tytule.
    Pytanie nasuwa się samo-co z tym zrobić żeby silnik nie zachowywał się jak w opisie?
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #5 19958703
    marekstelmach24
    Poziom 5  
    Zerwało klin dolnego koła zębatego rozrządu. Carrot-nie wykluczam czopa aczkolwiek był szlifowany i pojeździłem na tym niecałe 2miesiace.bedziemy wszystko skrupulatnie sprawdzać i składać wszystko do kupy . dzięki za pomoc.mam nadzieję że mój temat w przyszłości komuś się przyda bo to rzadki przypadek.żaden mechanik którego się pytałem nie posiadał wiedzy w temacie.pozdrawiam Vw t4 1,9td przeskakuje rozrząd kopci, traci moc, gaśnie i rozwala napinacz paska
  • #6 19958713
    marekstelmach24
    Poziom 5  
    Zerwało klin dolnego koła zębatego rozrządu. Carrot-nie wykluczam czopa aczkolwiek był szlifowany i pojeździłem na tym niecałe 2miesiace.bedziemy wszystko skrupulatnie sprawdzać i składać wszystko do kupy . dzięki za pomoc.mam nadzieję że mój temat w przyszłości komuś się przyda bo to rzadki przypadek.żaden mechanik którego się pytałem nie posiadał wiedzy w temacie.pozdrawiam Vw t4 1,9td przeskakuje rozrząd kopci, traci moc, gaśnie i rozwala napinacz paska

Dodano po 5 [minuty]:

W moim wypadku wymiana dolnego koła rozrządu
    Załączniki:
    • Vw t4 1,9td przeskakuje rozrząd kopci, traci moc, gaśnie i rozwala napinacz paska 20220329_183152.jpg (944.82 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
REKLAMA