logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Rozwiązano] Dodawanie Lektora IVO na stałe do Filmu: Szukam Odpowiedniego Programu

Faraon1963 28 Paź 2023 08:42 1134 7
REKLAMA
  • #1 20788796
    Faraon1963
    Poziom 5  
    Ocena: 1
    Witam
    Szukam jakiegoś programu do dodawania lektora ivo do filmu , prosiłbym o jakieś sugestie.
  • REKLAMA
  • #2 20789580
    sosarek

Poziom 43  
    Ocena: 15544
    Szukaj programów do edycji wideo.
    Konto firmowe:
    Z
    Pka, Poznań, 60-850
    Pomogłem? Kup mi kawę.
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #3 20789667
    modziul
    Poziom 33  
    Ocena: 454
    To było bardzo dawno temu ale wydaje mi się że był to Subedit ? Wydaje mi się że współpracował z syntezatorami ????
  • #4 20791051
    Faraon1963
    Poziom 5  
    Dzięki za podpowież ale ten player wywala błąd w instalacji , tak poza tym podobnym playerem jest Allplayer . Chodziło mi o dodanie lektora na stałe, co prawda znalazłem taki program który nazywa się "Subik" lecz nie ma wszystkich formatów .

Dodano po 8 [minuty]:

>>20789580
    Witam.
    Zastanawiam się, dlaczego taka osoba jak Ty jest tak nieprzychylna i zadufana w sobie. Jeżeli nie chcesz pomóc, to lepiej nie odpisuj.
  • Pomocny post
    #5 20791171
    modziul
    Poziom 33  
    Czyli chodzi o film ze ścieżką dźwiękową z lektorem. To było dawno. Nie wiem czy ten syntezator posiada funkcję zapisu pliku tekstowego do pliku audio. Jeżeli tak to możesz w jakimś raczej bardziej skomplikowanym programie do edycji wideo obsługującym kilka ścieżek dźwiękowych podłożyć dźwięk ale to żmudny proces gdyż trzeba pociąć dźwięk i go zsynchronizować. Jak widzę odtwarzacz All Player współpracuje z tym syntezatorem więc istnieje możliwość przy pomocy np Audacity zapisu dźwięku w czasie odtwarzania i podłożenie nagrania w programie do edycji wideo jako gotową ścieżkę. Do niedawna można to było zrobić edytorem wideo win10 ale jak widzę wycofali go.
  • REKLAMA
  • #6 20791203
    Faraon1963
    Poziom 5  
    Jak już wspomniałem mam program który dodaje napisy jak i równeż lekrora ivo ale ten program nie obsługuje wszystkich formatów a raczej tylko jeden , problem polega na tym , że nie zawsze można znaleźć odpowiednie napisy, dla tego szukam odpowiedniego programu , który pozwoli mi na dodanie jenego i drugiego tak aby program ivo mógł czytać nagłos tekst.
  • Pomocny post
    #7 20791236
    modziul
    Poziom 33  
    Użyj konwertera napisów.
  • REKLAMA
  • #8 20791243
    Faraon1963
    Poziom 5  
    Użyłem konwertera napisów

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Użytkownik poszukuje programu do dodawania lektora IVO do filmów na stałe. W odpowiedziach zasugerowano różne programy do edycji wideo, takie jak Subedit i Allplayer, jednak napotkano problemy z instalacją. Wskazano również na możliwość użycia Audacity do nagrywania dźwięku oraz konwerterów napisów, ale użytkownik zauważył, że jego obecny program obsługuje tylko jeden format napisów, co ogranicza jego możliwości. Użytkownik poszukuje rozwiązania, które umożliwi synchronizację lektora z filmem.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA