To sie nie dziwię że nie masz aplikacji widocznych jak używasz sprzętów nie kompatybilnych z aplikacją. Jak wdzę od prawie 2 lat nikt na androida nie aktualizuje aplikacji i pewnie nie działają z nowym firmware modemów. Czyli pozostają aplikacje z Appstore tylko.
U mnie w sumie dla Androida to samo , na 15 urządzeń już tylko 2 urządzenia mam kompatybilne i na dodatek oba ze starszym Androidem.
Dlaczego sam nie ustawisz anteny na podstawie dowolnego satfindera a dostrojenie i ustawienia skorygujesz w przeglądarce na stronie modemu ?
@telbod z tej apki jeszcze nie korzystałem, ale jak widzę powinna być uniwersalna dla satelit Eutelsat, ma w ustawieniach KA-SAT.
Stare apki działają jeszcze w nowszych wersjach tylko trzeba je mieć w wersji pełnej a to nie jest raczej dostęp dla zwykłego użytkownika.
Z tego co widzę instalacje antenowe Tooway powoli stają sie domeną tylko instalatorów z ograniczeniem dla zwykłego użytkownika w ustawianiu anteny.
Gdy odrzucisz to, co niemożliwe, wszystko pozostałe, choćby najbardziej nieprawdopodobne, musi być prawdą. A.C.
10 kW Sumry MPS-V MAX , 2+2 kWp PV, magazyn 610 Ah
ISolar SMG-III 4.2KW , 2kWp, magazyn 900 Ah