Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tampldriversltd napisał:będzie to bezpieczne dla domowników oraz pracowników energetyki.
pldriversltd napisał:Na zadane pytanie odpowiedziano wyżej - czyli najpierw uzgodnienia z OSD.prosił bym o porady związane z zadanym pytaniem
pldriversltd napisał:Troszczysz się o bezpieczeństwo energetyków, to ich zapytaj o zdanie w tym temacie, a nie użytkowników forum Elektroda.pldla domowników oraz pracowników energetyki
zbich70 napisał:Troszczysz się o bezpieczeństwo energetyków, to ich zapytaj o zdanie w tym temacie, a nie użytkowników forum Elektroda.pl
pldriversltd napisał:Mam jeszcze jedno pytanko czy znacie jakiś agregat Jednofazowy
pldriversltd napisał:No nic wychodzi na to że najlepsze rozwiązania i wyjaśnienia zawarte są na blogu https://blog.maciejdolata.com/instalacje-elektryczne/jak-podlaczyc-agregat-pradotworczy/
Naprawdę polecam nie tylko blog ale i komentarze pod nim gdzie autor odpowiada na watpliwosci
pldriversltd napisał:Najwidoczniej zapomniałem dodać słowa klucz w rozsądnej cenie 🤣🤣
napisał:Brakuje mi tu wielu zagadnień, układu sieci, sposobu realizacji SWZ, ochrony przeciwporażeniowej, koordynacji zabezpieczeń itd.