W tym ustawieniu nie widzę nic niepokojącego, ale może jednak kliknąłeś coś innego, na wszelki wypadek spróbowałbym podłączyć kwarc zewnętrzny, a potem ewentualnie jakieś źródło taktowania, brak wybranego taktowania to najczęstsze przyczyny braku komunikacji z uC po programowaniu z użyciem USBASP.
O generatorze przeczytasz tu: http://mikrokontrolery.blogspot.com/2011/04/zablokowany-mikrokontroler-atmel.html , jest też link do Fusebit Doctor jako krok ostateczny.
Generator można sobie zrobić z garści śmieci elektronicznych, dla mnie najprostszym sposobem było wziąć inny uC, np. Attiny13, wgrać mu program by na wybranym pinie robił stanNiski/stanWysoki i to podać na wejście XTAL1 zablokowanego, oczywiście wspólny GND, wystarczyło by przestawić fuse. Miałem też Attiny85 z zablokowanym RST i tu pomogło podanie HV, też są schematy w Google do znalezienia. Akurat Atmega8 nie udało mi się zablokować, za rzadko używam, wolę nowsze AVR, na pewno Fusebit Doctor by to ogarnął, jeśli nie jest fizycznie uszkodzony.
Tak, miałeś racje zrobiłem FBD ver.2h z softem 2.11 i działa bez problemu. Jedno klikniecie i procek jest na fabrycznych fusach , dziękuje za podpowiedź.