Ciekawy materiał wideo o zastosowaniach wskaźników "magiczne oko" których produkcja seryjna w Polsce zakończyła się ponad 40 lat temu. Jednak na filmie zobaczymy oprócz repliki tych lamp także jedyne w swoim rodzaju trójbarwne magiczne oko DM72RGB.
Moim zdaniem zaproszenie AlekZ do nagrania powoduje, że materiał robi się sam
o czym miałem okazję przekonać się przygotowując podcast elektroda.pl konkretnie odcinek #5. Wystarczy za bardzo nie przeszkadzać i materiał mamy gotowy
Jednak jak przyznają autorzy materiału jest to najtrudniejszy i najdłużej przygotowywany odcinek z serii "Prosto z labu".
Poza prezentacją działania wskaźników zostały przygotowane animacje 3D pokazujące zasady działania lamp.
Sporym zaskoczeniem było dla mnie to, że wskaźniki lampowe poza odbiornikami radiowymi były stosowane także w sprzęcie pomiarowym.
Moim zdaniem zaproszenie AlekZ do nagrania powoduje, że materiał robi się sam
Jednak jak przyznają autorzy materiału jest to najtrudniejszy i najdłużej przygotowywany odcinek z serii "Prosto z labu".
Poza prezentacją działania wskaźników zostały przygotowane animacje 3D pokazujące zasady działania lamp.
Sporym zaskoczeniem było dla mnie to, że wskaźniki lampowe poza odbiornikami radiowymi były stosowane także w sprzęcie pomiarowym.
Fajne? Ranking DIY