logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Razer Central nie wykrywa myszy Deathadder V2 X Hyperspeed - co robić?

asajj 07 Maj 2024 20:28 594 6
REKLAMA
  • #1 21073509
    asajj
    Poziom 3  
    Witam.
    Mam problem z myszką bezprzewodową jak w temacie. Program Razer Central nie widzi jej. Próbowałem od nowa ją podłączyć za pomocą odbiornika wifi, ale bez rezultatu. Mysz działa prawidłowo. Wszystkie przyciski tzn. zmiana czułości, dwa boczne dodatkowe oraz scroll. Chciałbym, aby dedykowany program Razera ją widział, ale nie mam pomysłu co może być nie tak.
    Dzięki za wszelki rady.
    Pozdrawiam Zrzut ekranu z aplikacji Razer Synapse z komunikatem Please Connect a Device.
  • REKLAMA
  • #2 21073551
    Kasek21
    Poziom 43  
    Ocena: 3503
    Pewnie podróbka.

Wcześniej była wykrywana poprawnie (przed aktualizacją oprogramowania Sysnapse)?
    Gdzie została kupiona?
  • REKLAMA
  • #3 21073581
    asajj
    Poziom 3  
    Od początku nie była wykrywana. W sumie nawet nie wiedziałem że powinna być tam widoczna, dopóki nie pojechałem do kolegi, który miał razera, tyle że inny model i u niego było zupełnie inaczej. Kupiłem ją w Media Expert chyba już dość dawno, bo będzie z 1,5 roku.
  • REKLAMA
  • #4 21073602
    Kasek21
    Poziom 43  
    WiFi, BT czy na kablu jest tak samo?

Zainstalowane najnowsze oprogramowanie Synapse?
  • #5 21073874
    asajj
    Poziom 3  

Czy WiFi czy BT bez reakcji. Sterowniki aktualizowane na bieżąco. Po kablu nie, ponieważ mysz bezprzewodowa.
  • REKLAMA
  • #6 21073956
    LightOfWinter
    Poziom 38  
    Ocena: 918
    asajj napisał:
    >>21073581
    Kupiłem ją w Media Expert chyba już dość dawno, bo będzie z 1,5 roku.

Może jest uszkodzona. 2 lata nie mineło oddaj na reklmację, niech naprawią.
    Jeśli produkt jest w porządku powinien być wykrywany przez oprogramowanie producenta pod warunkiem że jest ono dedykowane (wspiera) ten sprzęt.
  • #7 21073990
    Kasek21
    Poziom 43  
    Może ją odinstaluj spod systemu i niech się zainstaluje ponownie.

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik ma problem z myszką bezprzewodową Razer Deathadder V2 X Hyperspeed, która nie jest wykrywana przez oprogramowanie Razer Central. Mysz działa poprawnie, a wszystkie przyciski funkcjonują, jednak nie można jej zainstalować w programie. Użytkownik próbował podłączyć mysz za pomocą odbiornika WiFi oraz Bluetooth, ale bez skutku. Inni uczestnicy dyskusji sugerują sprawdzenie, czy oprogramowanie Synapse jest aktualne, a także rozważają możliwość uszkodzenia urządzenia lub konieczność ponownej instalacji sterowników. Rekomendują również skontaktowanie się z serwisem w przypadku, gdy mysz jest nadal na gwarancji.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA