Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tammarcin202828 napisał:Problem w tym, że w poradniku zawartym razem z urządzeniem piszą, żeby pod żadnym pozorem nie aktualizować.
marcin202828 napisał:. Widzisz to ma taki myk że działa bez auta nie podpinaj go do auta a po prostu musisz sparować oprogramowanie z głowicą i one muszą się zacząć się widzieć a tak dodam WURTH da się i pewnie zapytasz.czyli wylaczyc calkowicie internet podpiac do samochodu i aktualizoie jestem najlepszy w tym nazewnictwie
marcin202828 napisał:. Z tego co widzę program ci się zainstalował prawidłowo spróbuj wyszukać port przez system tzn zaznacz w Połączenie VCI przeszukiwanie portu Com bo u ciebie jest COM 4 na starcie spróbuj to sparować przez kabel / laptop głowica/ a nie jak napisałeś " odłączenie od samochoduże rozwiązaniem powinno być odłączenie na czas aktualizacji od samochodu i WiFi?
vwpiotrek napisał:Czy posiadasz wersję Cars?
ALIBABA I napisał:Puki nie przejdzie testu sprzętowego, to aktualizacja w życiu i nigdy nie przejdzieCom ci znalazł, ale konieczna jest aktualizacja sprzętowa, ta jest po prawej, naciśnij aktualizuj.
vwpiotrek napisał:Masz na myśli datę aktualizacji ostatniej czy wersji diagnozy? (bo ja mam wersję diagnozy 30.70) Bo wersja WoW dla polskiego języka instalacji ma 5.00.8 w tym odpowiadający do kilku wybranych modeli testerów, a wyższe to w innym języku co jeszcze wyższe to specjalny tester do tego programu czyli wow i nie ma innej opcji wybranie innego sprzętu testera niż w programie podczas instalacji. Data którą zostaje zainstalowana w tym zmieniają się daty według kalendarza z tym, że im nowsze auto tym mniej oraz ograniczone możliwości diagnostyki.Mam 2021.11
Karaczan napisał:To nie ma nić wspólnego z tym protokołem i zmieniają się podczas aktualizacji, gdyż jeśli chcemy zmienić program z wow na delphi i odwrotnie to za każdym razem potrzebne jest aktualizacja sprzętowa które musi być podłączone do auta. A to co podałeś to nie ma wpływu na diagnostyki żadnej ani testera. Mam 1423, 1430 ,1622,1646 i musiałbym jeszcze sprawdzić, ale to i tak nie istotne gdyż samo wybiera protokół.Dla nich zaleca się starszy 1622.
Karaczan napisał:A temat jest o Autocom, a nie o WOW!