logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Światło z modułami TUYA samo się włącza i wyłącza - jak to naprawić?

koragreg 15 Lip 2024 00:34 3126 5
REKLAMA
  • #1 21154853
    koragreg
    Poziom 10  
    Ocena: 3
    Cześć
    Mam zainstalowane dwa moduły do sterowania światłem, niestety co jakiś czas światło samo się załącza i wyłącza, wymieniłem te moduły ale dalej mam to samo. W aplikacji nie ustawiałem żadnych godzin, kalendarza itd. zdjęcie modułu w załączniku, co może być przyczyną, przypuszczam że coś aplikacji ale jak to sprawdzić, gdzie??
    z góry dzięki
    Załączniki:
    • Światło z modułami TUYA samo się włącza i wyłącza - jak to naprawić? 20240603_130417.jpg (1.29 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #4 21206364
    wielkiroman57
    Poziom 1  
    Ocena: 5
    Mam ten sam problem. Zamontowałem klientowi 17 szt. przekaźników działających na zasadzie bistabilnego przycisku. Klient mnie informuje, że co jakiś czas gaśnie lub się zapala jakaś lampa. Może ktoś ma jakieś porady na taką sytuację?
  • REKLAMA
  • #5 21264472
    reynolds99i5
    Poziom 11  
    Ocena: 6
    Od niedawna mam to samo, żadnych automatyzacji, różne włączniki na Zigbee. Masakra
  • #6 21822497
    teridar
    Poziom 18  
    Ocena: 20
    Też tak miałem z jednym modułem w okolicach czasu, kiedy pisaliście te posty, ale po jakimś czasie samo wróciło do normy i przestało się załączać i wyłączać.
REKLAMA