logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Kilka rzeczy do oddania czy może wywalenia?

d_omin 16 Sie 2024 18:31 561 7
REKLAMA
  • #1 21193260
    d_omin
    Poziom 12  
    Ocena: 9
    Hej.
    Pytam tu, zanim mnie moderatorzy wystrzelą z bazaru w kosmos. Wala mi się po domu kilka "elektrośmieci", ale jako Poznaniakowi z krwi i kości ciężko mi to wyrzucić. Chciałem się więc zapytać czy jest sens wrzucać na Bazar w opcji [ODDAM] takie coś jak:
    1. Tuner DVB-T Wiwa HD90 memo (stan nówka).
    2. Router Ovislink Air-Live WL-1600GL.
    3. Kable, zasilacze, ładowarki, jakaś antena, słuchawki do telefonów (większość mini/micro? jack, jedne LG na micro USB).
    4. Kabel OBD-USB Viaken - ponoć do Renault.
    5. Uchwyt i ładowarka samochodowa Nokii.

Jeśli nie ma to żadnej wartości to poleci na kontener.

Pozdrawiam,
    d_omin
  • REKLAMA
  • #2 21193443
    Madrik
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 1182
    Wystaw na OLX...
    Ma większy zasięg.
  • REKLAMA
  • #3 21195522
    MiroLord
    Poziom 26  
    Ocena: 172
    Marketplace z Facebooka. Już sporo rzeczy niepotrzebnych się pozbyłem dzięki niemu, a też trochę rzeczy kupiłem w mojej okolicy.
  • #4 21195561
    flinc
    Poziom 30  
    Ocena: 155
    @d_omin Do lombardu za np. dwa złocisze oddaj
  • REKLAMA
  • #5 21195781
    puchalak
    Poziom 19  
    Ocena: 218
    Każdy ma podobne problemy. Do tego dochodzą książki, różne sprzęty wyposażenia domu, sportowe, a nawet często niemal nie używana garderoba. Zakładam że nie chodzi Ci o kasę, tylko by się pozbyć z poczuciem że komuś się to przyda.
    Ja mam w Krakowie takie miejsce gdzie to zawożę i zostawiam. Sprzedają to później w cenach umownych z przeznaczeniem pieniędzy na pożyteczny cel.
    https://emmaus.pl/kiermasz-krakow/
    Może w Twojej okolicy jest coś podobnego.
  • REKLAMA
  • #6 21195824
    drunek
    Poziom 25  
    Ocena: 219
    Jeśli jesteś stanie wysłać - oczywiście opłaciłbym wysyłkę - to chętnie wezmę
  • #7 21198242
    żarówka rtęciowa
    Poziom 38  
    Ocena: 392
    Witam

Jeśli autor tematu ma konto na Allegro to można spróbować wystawić na Allegro Lokalnie...
  • #8 21200280
    d_omin
    Poziom 12  
    Ocena: 9
    Dzięki za wszystkie sugestie. Z każdej skorzystam na swój sposób. No może poza olx :-) graty poszły w świat. Dzięki!

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik pyta o możliwość oddania lub wyrzucenia kilku elektrośmieci, w tym tunera DVB-T Wiwa HD90 memo, routera Ovislink Air-Live WL-1600GL, kabli, zasilaczy, ładowarek, kabla OBD-USB Viaken oraz uchwytu i ładowarki samochodowej Nokii. Otrzymuje różne sugestie, takie jak wystawienie przedmiotów na OLX, Facebook Marketplace, Allegro Lokalnie, a także oddanie do lombardu lub miejsc charytatywnych. Użytkownik dziękuje za porady i informuje, że przedmioty zostały oddane.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA